Vind goedkope vliegtickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vluchten Zhengzhou (CGO) naar Jakarta (JKTA)

Zoek naar je een goedkoop vliegticket van Zhengzhou naar Jakarta (CGO-JKTA)?

Voordat je een vlucht boekt kun je Utiket gebruiken om de goedkoopste vliegtickets te vinden tussen Zhengzhou naar Jakarta voor Garuda Indonesia, Lion Air, Citilink, Batik Air, Wings Air, Sriwijaya Air. Utiket is geheel gratis, je bent ons geen commissie verschuldigd en wij berekenen geen extra kosten. Dit maakt Utiket de beste plek voor het zoeken en vergelijken van vliegtickets van Zhengzhou naar Jakarta.

Vluchtduur en tijdsverschil

  • Gemiddeld gezien is de vliegtijd tussen Zhengzhou en Jakarta ongeveer 7 uur 50 minuten.
  • Let erop dat er een tijdsverschil is tussen deze twee steden van 1 uur: De tijd in Jakarta is 1 uur eerder dan de tijd in Zhengzhou. De tijdzone voor Zhengzhou is: UTC +08:00. De lokale tijd is nu: 00:19:12. Voor Jakarta de tijdzone is: UTC +07:00 en de lokale tijd is nu: 23:19:12.

Over Zhengzhou Xinzheng Airport

Zhengzhou

Zoek goedkope vliegtickets naar Zhengzhou.

Over Jakarta

Jakarta

De metropool Jakarta heeft meerdere luchthavens: Soekarno–Hatta International Airport (CGK), Halim Perdanakusuma International Airport (HLP). Zoek goedkope vliegtickets naar Jakarta hier op Utiket. Wij vinden en vergelijken vluchten naar alle luchthavens van Jakarta zodat je gemakkelijk de goedkoopste vlucht kunt vinden..

Zie ook: