Vind goedkope Xpress Air tickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vliegtickets met Xpress Air (XN)

Op zoek naar goedkope vliegtickets met Xpress Air? Met Utiket kun je zoeken naar Xpress Air vluchten, de goedkoopste Xpress Air vliegtickets vinden en ticketprijzen vergelijken met honderden andere maatschappijen. Utiket rekent geen commissie en er zijn geen verborgen kosten.

Populaire bestemmingen Xpress Air

Ratings en reviews voor Xpress Air

7.2
gebaseerd op 4 ratings.
  1. Geef Xpress Air een rating
  2. Bekijk ratings
Vliegtuigen
Inchecken
Punctualiteit
Personeel
Comfort
 

Plaats een review voor Xpress Air

Over Xpress Air

Xpress Air is een Indonesische regionale luchtvaartmaatschappij gevestigd te Makassar met vluchten naar met name het oostelijke deel van Indonesië. Xpress Air maakt gebruik van Boeing 737's en Dornier Turboprops. Voorheen heette de maatschappij Express Air maar in 2012 werd de naam gewijzigd in Xpress Air om een moderner imago te creëren. Ook is toen een nieuwe strategie gestart om ook naar bestemmingen in westelijk Indonesië te vliegen. Xpress Air heeft een goede reputatie wat betreft veiligheid en klantvriendelijkheid.

Regels en informatie voor Xpress Air

Regels voor hand bagage en checked bagage

Iedere passagier mag als handbagage meenemen een standard koffer met een maximaal gewicht van 5 kg.

Het maximum gewicht voor ingecheckte bagage (ruimbagage) is 15 kg. Je mag meerdere koffers inchecken, maar het gecombineerde gewicht mag niet meer zijn dan 15 kg.
Het is mogelijk om zwaardere koffers in te checken, maar hier zijn extra kosten aan verbonden. Wij raden aan eerst contact op te nemen met Xpress Air om naar de kosten te informeren voordat je het vliegticket boekt.

Annuleringen, naamswijzigingen en refunds

Naam of route veranderingen op de goedkoopste promo tickets zijn niet toegestaan. Voor de duurdere Economy tickets kunt u de naam veranderen of zelfs het ticket annuleren. Let erop dat na het annuleren van het ticket het ongeveer twee weken kan duren voordat u uw geld terug ontvangt.

Bekijk ook deze andere maatschappijen