Goedkope vliegtickets met Wizz Air

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vliegtickets met Wizz Air (W6)

Op zoek naar goedkope vliegtickets met Wizz Air? Met Utiket kun je zoeken naar Wizz Air vluchten, de goedkoopste Wizz Air vliegtickets vinden en ticketprijzen vergelijken met honderden andere maatschappijen. Utiket rekent geen commissie en er zijn geen verborgen kosten.

Wizz Air Vliegtickets vanaf ajax loader

Ratings en reviews voor Wizz Air

  1. Geef Wizz Air een rating
Vliegtuigen
Inchecken
Punctualiteit
Personeel
Comfort
 

Plaats een review voor Wizz Air

Over Wizz Air

Wizz Air vliegt naar meer dan 6 bestemmingen. De meeste Wizz Air vluchten zijn naar bestemmingen in Bulgarije maar er zijn ook vluchten naar andere landen, zoals bijvoorbeeld Verenigd Koninkrijk en Hongarije. Wizz Air heeft zijn basis in Londen waarvandaan elke week 4 vluchten vertrekken. De meest populaire bestemmingen voor vluchten van Wizz Air vanaf Londen zijn naar Praag en Warschau. Utiket heeft veel meer informatie over Wizz Air en we kunnen je helpen de beste vliegtickets te vinden.

Populaire bestemmingen Wizz Air

Regels voor hand bagage en checked bagage

Iedere passagier mag als handbagage meenemen een standard koffer met een maximaal gewicht van 0 kg.

Wij wijzen er op dat er in de prijzen van vliegtickets van Wizz Air geen ingecheckte bagage (ruimbagage) is inbegrepen. Als je bagage wilt inchecken als ruimbagage dan zijn hier kosten aan verbonden. Dit kan verschillen per vlucht en route en het is daarom aan te raden op de website van Wizz Air de kosten hiervan op te zoeken voordat je het vliegticket boekt.