Vind goedkope Wings Air tickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Ratings en reviews voor Wings Air

6.6
gebaseerd op 5 ratings.
  1. Geef Wings Air een rating
  2. Bekijk ratings
Vliegtuigen
Inchecken
Punctualiteit
Personeel
Comfort
 

Plaats een review voor Wings Air

Over Wings Air

Wings Air is een Indonesische low-cost luchtvaartmaatschappij die zich richt op korte binnenlandse vluchten met propeller vliegtuigen, zoals de ATR 72-500. Wings Air is een dochteronderneming van de Lion Air Group en is opgericht in 2003. Wings Air is een zogenaamde feeder voor Lion Air: Wings Air vliegt op kleinere bestemmingen en vult hiermee de Lion Air vliegtuigen met transfer passagiers. Tickets voor Wings Air kunnen ook alleen geboekt worden via de Lion Air website. Wings Air en Lion Air delen ook dezelfde IATA code (JT), maar vluchtnummers voor Wings Air vluchten zijn hoger dan 1000.

Wings Air vliegt naar meer dan 92 bestemmingen. De meeste Wings Air vluchten zijn naar bestemmingen in Indonesië maar er zijn ook vluchten naar andere landen, zoals bijvoorbeeld Maleisië. Wings heeft zijn basis in Surabaya waarvandaan elke week 93 vluchten vertrekken. De meest populaire bestemmingen voor vluchten van Wings vanaf Surabaya zijn naar Bandung en Kupang. Utiket heeft veel meer informatie over Wings Air en we kunnen je helpen de beste vliegtickets te vinden.

Gelieerde vliegmaatschappijen:

Wings Air Vliegtickets vanaf ajax loader

  • Surabaya
  • Bandung
  • Kupang
  • Makassar
  • Medan

Regels en informatie voor Wings Air

Regels voor hand bagage en checked bagage

Iedere passagier mag als handbagage meenemen een standard koffer met een maximaal gewicht van 7 kg.

Het maximum gewicht voor ingecheckte bagage (ruimbagage) is 15 kg. Je mag meerdere koffers inchecken, maar het gecombineerde gewicht mag niet meer zijn dan 15 kg.
Het is mogelijk om zwaardere koffers in te checken, maar hier zijn extra kosten aan verbonden. Wij raden aan eerst contact op te nemen met Wings Air om naar de kosten te informeren voordat je het vliegticket boekt.