Vind goedkope Vietnam Airlines tickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vliegtickets met Vietnam Airlines Vietnam Airlines

  • Vietnam Airlines IATA code: VN
  • Nationaliteit :VietnamVietnam
  • Gratis ruimbagage:20 Kg.

Snel naar:

Vietnam Airlines

Goedkope vliegtickets met Vietnam Airlines (VN)

Op zoek naar goedkope vliegtickets met Vietnam Airlines? Met Utiket kun je zoeken naar Vietnam Airlines vluchten, de goedkoopste Vietnam Airlines vliegtickets vinden en ticketprijzen vergelijken met honderden andere maatschappijen. Utiket rekent geen commissie en er zijn geen verborgen kosten.

Vietnam Airlines Vliegtickets vanaf ajax loader

  • Hanoi
  • Ho Chi Minhstad
  • Da Nang
  • Bangkok
  • Singapore

Ratings en reviews voor Vietnam Airlines

  1. Geef Vietnam Airlines een rating
Vliegtuigen
Inchecken
Punctualiteit
Personeel
Comfort
 

Plaats een review voor Vietnam Airlines

Over Vietnam Airlines

De begindagen van Vietnam Airlines gaan terug naar 1956 toen de Noord-Vietnamese regering de luchtvaartmaatschappij Vietnam Civil Aviation oprichtte met vijf oude Sovjet vliegtuigen. De oorlog in Vietnam (1954 tot 1975) en het economisch embargo erna vertraagde in grote mate de groei van Vietnam Airlines. Het had moeite met het vervangen van de verouderde Sovjet vloot met moderne, schone en zuinigere vliegtuigen. Vietnam Airlines probeerde dit embargo te omzeilen door samenwerkingen aan te gaan en routes te delen met andere maatschappijen. Zo maakt Vietname Airlines een deal met Cathay Pacific voor de route Hong Kong naar Hanoi omdat de oude Sovjet vliegtuigen van Vietnam Airlines niet in Hong Kong mochten landen ivm geluidsrestricties. Ondanks deze problemen bleef Vietnam Airlines groeien en voegde extra bestemmingen en vliegtuigen toe. Bill Clinton besloot in 1994 om eindelijk het handelsembargo op te heffen zodat de maatschappij eindelijk nieuwe Westerse vliegtuigen kon aanschaffen. Sindsdien is er veel geld in moderne Airbus en Boeing vliegtuigen geïnvesteerd: in de komende tien jaar zullen zo'n zeventig nieuwe vliegtuigen geleverd worden die gebruikt gaan worden naar bestemmingen waar veel Vietnamezen leven.

Vietnam Airlines heeft een belang van 70% in JetStar Pacific (de overige 30% behoort tot Qantas) en 49% in Cambodja Angkor Air, de nationale luchtvaartmaatschappij van Cambodja.

Vietnam Airlines vliegt naar meer dan 62 bestemmingen. De meeste Vietnam Airlines vluchten zijn naar bestemmingen in Vietnam maar er zijn ook vluchten naar andere landen, zoals bijvoorbeeld China en Japan. Vietnam Airlines heeft zijn basis in Hanoi waarvandaan elke week 19 vluchten vertrekken. De meest populaire bestemmingen voor vluchten van Vietnam Airlines vanaf Hanoi zijn naar Ho Chi Minhstad en Da Nang. Utiket heeft veel meer informatie over Vietnam Airlines en we kunnen je helpen de beste vliegtickets te vinden.

Populaire bestemmingen Vietnam Airlines

Regels en informatie voor Vietnam Airlines

Regels voor hand bagage en checked bagage

Iedere passagier mag als handbagage meenemen een standard koffer met een maximaal gewicht van 7 kg.

Het maximum gewicht voor ingecheckte bagage (ruimbagage) is 20 kg. Je mag meerdere koffers inchecken, maar het gecombineerde gewicht mag niet meer zijn dan 20 kg.
Het is mogelijk om zwaardere koffers in te checken, maar hier zijn extra kosten aan verbonden. Wij raden aan eerst contact op te nemen met Vietnam Airlines om naar de kosten te informeren voordat je het vliegticket boekt.