Yvo and utiketNederland

Goedkope vliegtickets met Vietnam Airlines (VN)

Aan het laden... een moment geduld.
Zoek naar tickets×
Van:
Naar:
Vertrek:

Selecteer dag van vertrek×

Retour:

Selecteer dag van terugkomst ×

Passagiers:

Snelle info Vietnam Airlines

  • Website

    De officiële website van Vietnam Airlines
  • Meeste vluchten

    Ho Chi MinhstadVietnam Airlines heeft de meeste vluchten van en naar Ho Chi Minhstad
  • Bestemmingen

    +50Vietnam Airlines vliegt naar meer dan 50 bestemmingen

Populaire bestemmingen Vietnam Airlines

Yvo explains

Op zoek naar goedkope vliegtickets met Vietnam Airlines? Met Utiket kun je zoeken naar Vietnam Airlines vluchten, de goedkoopste Vietnam Airlines vliegtickets vinden en ticketprijzen vergelijken met honderden andere maatschappijen. Utiket rekent geen commissie en er zijn geen verborgen kosten.

Last minute aanbiedingen Vietnam Airlines

Ratings en reviews voor Vietnam Airlines

Nog geen ratings beschikbaar. Wees de eerste om je rating te geven.

Vliegtuigen0
Inchecken0
Punctualiteit0
Personeel0
Comfort0

Geef een rating

Vliegtuigen
Inchecken
Efficiënt
Personeel
Comfort

Over Vietnam Airlines

De begindagen van Vietnam Airlines gaan terug naar 1956 toen de Noord-Vietnamese regering de luchtvaartmaatschappij Vietnam Civil Aviation oprichtte met vijf oude Sovjet vliegtuigen. De oorlog in Vietnam (1954 tot 1975) en het economisch embargo erna vertraagde in grote mate de groei van Vietnam Airlines. Het had moeite met het vervangen van de verouderde Sovjet vloot met moderne, schone en zuinigere vliegtuigen. Vietnam Airlines probeerde dit embargo te omzeilen door samenwerkingen aan te gaan en routes te delen met andere maatschappijen. Zo maakt Vietname Airlines een deal met Cathay Pacific voor de route Hong Kong naar Hanoi omdat de oude Sovjet vliegtuigen van Vietnam Airlines niet in Hong Kong mochten landen ivm geluidsrestricties. Ondanks deze problemen bleef Vietnam Airlines groeien en voegde extra bestemmingen en vliegtuigen toe. Bill Clinton besloot in 1994 om eindelijk het handelsembargo op te heffen zodat de maatschappij eindelijk nieuwe Westerse vliegtuigen kon aanschaffen. Sindsdien is er veel geld in moderne Airbus en Boeing vliegtuigen geïnvesteerd: in de komende tien jaar zullen zo'n zeventig nieuwe vliegtuigen geleverd worden die gebruikt gaan worden naar bestemmingen waar veel Vietnamezen leven.

Vietnam Airlines heeft een belang van 70% in JetStar Pacific (de overige 30% behoort tot Qantas) en 49% in Cambodja Angkor Air, de nationale luchtvaartmaatschappij van Cambodja.

Vietnam Airlines vliegt naar meer dan 51 bestemmingen. De meeste Vietnam Airlines vluchten zijn naar bestemmingen in Vietnam maar er zijn ook vluchten naar andere landen, zoals bijvoorbeeld China en Japan. Vietnam Airlines heeft zijn basis in Ho Chi Minhstad waarvandaan elke week 13 vluchten vertrekken. De meest populaire bestemmingen voor vluchten van Vietnam Airlines vanaf Ho Chi Minhstad zijn naar Jakarta en Guangzhou. Utiket heeft veel meer informatie over Vietnam Airlines en we kunnen je helpen de beste vliegtickets te vinden.

Regels en informatie voor Vietnam Airlines

Regels voor hand bagage en checked bagage

Iedere passagier mag als handbagage meenemen een standard koffer met een maximaal gewicht van 7 kg.

Het maximum gewicht voor ingecheckte bagage (ruimbagage) is 20 kg. Je mag meerdere koffers inchecken, maar het gecombineerde gewicht mag niet meer zijn dan 20 kg.
Het is mogelijk om zwaardere koffers in te checken, maar hier zijn extra kosten aan verbonden. Wij raden aan eerst contact op te nemen met Vietnam Airlines om naar de kosten te informeren voordat je het vliegticket boekt.

Bekijk ook deze andere maatschappijen