Vind goedkope VietJet Air tickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vliegtickets met VietJet Air (VJ)

Op zoek naar goedkope vliegtickets met VietJet Air? Met Utiket kun je zoeken naar VietJet Air vluchten, de goedkoopste VietJet Air vliegtickets vinden en ticketprijzen vergelijken met honderden andere maatschappijen. Utiket rekent geen commissie en er zijn geen verborgen kosten.

Populaire bestemmingen VietJet Air

Ratings en reviews voor VietJet Air

  1. Geef VietJet Air een rating
Vliegtuigen
Inchecken
Punctualiteit
Personeel
Comfort
 

Plaats een review voor VietJet Air

Over VietJet Air

VietJet Air is de eerste particuliere luchtvaartmaatschappij van Vietnam die vooral binnenlandse maar ook internationale vluchten uitvoert. VietJet Air is een low-cost carrier of budgetmaatschappij wat dus wil zeggen dat bijv. ingecheckte bagage niet bij de ticketprijs in zit. VietJetAir is beursgenoteerd en heeft een vloot van momenteel (medio 2017) zo'n 40 Airbus A320 vliegtuigen. VietJet Air is sterk aan het groeien en heeft in 2016 een order geplaatst voor 100 Boeing 737 vliegtuigen alsmede nog 20 Airbus toestellen.

VietJet Air vliegt naar meer dan 41 bestemmingen. De meeste VietJet Air vluchten zijn naar bestemmingen in Vietnam maar er zijn ook vluchten naar andere landen, zoals bijvoorbeeld Indonesiƫ en Thailand. VietJet Air heeft zijn basis in Ho Chi Minhstad waarvandaan elke week 26 vluchten vertrekken. De meest populaire bestemmingen voor vluchten van VietJet Air vanaf Ho Chi Minhstad zijn naar Hanoi en Bangkok. Utiket heeft veel meer informatie over VietJet Air en we kunnen je helpen de beste vliegtickets te vinden.

Gelieerde vliegmaatschappijen:

VietJet Air Vliegtickets vanaf ajax loader

  • Ho Chi Minhstad
  • Hanoi
  • Taipei
  • Bangkok
  • Singapore

Regels en informatie voor VietJet Air

Regels voor hand bagage en checked bagage

Iedere passagier mag als handbagage meenemen een standard koffer met een maximaal gewicht van 7 kg.

Wij wijzen er op dat er in de prijzen van vliegtickets van VietJet Air geen ingecheckte bagage (ruimbagage) is inbegrepen. Als je bagage wilt inchecken als ruimbagage dan zijn hier kosten aan verbonden. Dit kan verschillen per vlucht en route en het is daarom aan te raden op de website van VietJet Air de kosten hiervan op te zoeken voordat je het vliegticket boekt.