Vind goedkope Turkish Airlines tickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vliegtickets met Turkish Airlines (TK)

Op zoek naar goedkope vliegtickets met Turkish Airlines? Met Utiket kun je zoeken naar Turkish Airlines vluchten, de goedkoopste Turkish Airlines vliegtickets vinden en ticketprijzen vergelijken met honderden andere maatschappijen. Utiket rekent geen commissie en er zijn geen verborgen kosten.

Populaire bestemmingen Turkish Airlines

Ratings en reviews voor Turkish Airlines

  1. Geef Turkish Airlines een rating
Vliegtuigen
Inchecken
Punctualiteit
Personeel
Comfort
 

Plaats een review voor Turkish Airlines

Over Turkish Airlines

Turkish Airlines vliegt naar meer dan 212 bestemmingen. De meeste Turkish Airlines vluchten zijn naar bestemmingen in Duitsland maar er zijn ook vluchten naar andere landen, zoals bijvoorbeeld Turkije en Verenigde Staten. Turkish Airlines heeft zijn basis in Istanbul waarvandaan elke week 304 vluchten vertrekken. De meest populaire bestemmingen voor vluchten van Turkish Airlines vanaf Istanbul zijn naar Istanbul en Antalya. Utiket heeft veel meer informatie over Turkish Airlines en we kunnen je helpen de beste vliegtickets te vinden.

Turkish Airlines Vliegtickets vanaf ajax loader

  • Istanbul
  • Antalya
  • Izmir
  • Ankara
  • Dusseldorf

Regels en informatie voor Turkish Airlines

Regels voor hand bagage en checked bagage

Iedere passagier mag als handbagage meenemen een standard koffer met een maximaal gewicht van 8 kg.

Het maximum gewicht voor ingecheckte bagage (ruimbagage) is 20 kg. Je mag meerdere koffers inchecken, maar het gecombineerde gewicht mag niet meer zijn dan 20 kg.
Het is mogelijk om zwaardere koffers in te checken, maar hier zijn extra kosten aan verbonden. Wij raden aan eerst contact op te nemen met Turkish Airlines om naar de kosten te informeren voordat je het vliegticket boekt.