Vind goedkope Transavia tickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vliegtickets met Transavia (HV)

Op zoek naar goedkope vliegtickets met Transavia? Met Utiket kun je zoeken naar Transavia vluchten, de goedkoopste Transavia vliegtickets vinden en ticketprijzen vergelijken met honderden andere maatschappijen. Utiket rekent geen commissie en er zijn geen verborgen kosten.

Populaire bestemmingen Transavia

Ratings en reviews voor Transavia

2
gebaseerd op 3 ratings.
  1. Geef Transavia een rating
  2. Bekijk ratings
Vliegtuigen
Inchecken
Punctualiteit
Personeel
Comfort
 

Plaats een review voor Transavia

Over Transavia

Transavia vliegt naar meer dan 28 bestemmingen. De meeste Transavia vluchten zijn naar bestemmingen in Spanje maar er zijn ook vluchten naar andere landen, zoals bijvoorbeeld Nederland en Portugal. Transavia heeft zijn basis in Amsterdam waarvandaan elke week 54 vluchten vertrekken. De meest populaire bestemmingen voor vluchten van Transavia vanaf Amsterdam zijn naar Eindhoven en Faro. Utiket heeft veel meer informatie over Transavia en we kunnen je helpen de beste vliegtickets te vinden.

Gelieerde vliegmaatschappijen:

Transavia Vliegtickets vanaf ajax loader

  • Amsterdam
  • Eindhoven
  • Faro
  • Rotterdam
  • Malaga

Regels en informatie voor Transavia

Regels voor hand bagage en checked bagage

Iedere passagier mag als handbagage meenemen een standard koffer met een maximaal gewicht van 7 kg.

Wij wijzen er op dat er in de prijzen van vliegtickets van Transavia geen ingecheckte bagage (ruimbagage) is inbegrepen. Als je bagage wilt inchecken als ruimbagage dan zijn hier kosten aan verbonden. Dit kan verschillen per vlucht en route en het is daarom aan te raden op de website van Transavia de kosten hiervan op te zoeken voordat je het vliegticket boekt.