Vind goedkope Thai Lion Air tickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vliegtickets met Thai Lion Air (SL)

Op zoek naar goedkope vliegtickets met Thai Lion Air? Met Utiket kun je zoeken naar Thai Lion Air vluchten, de goedkoopste Thai Lion Air vliegtickets vinden en ticketprijzen vergelijken met honderden andere maatschappijen. Utiket rekent geen commissie en er zijn geen verborgen kosten.

Populaire bestemmingen Thai Lion Air

Ratings en reviews voor Thai Lion Air

2
gebaseerd op 2 ratings.
  1. Geef Thai Lion Air een rating
  2. Bekijk ratings
Vliegtuigen
Inchecken
Punctualiteit
Personeel
Comfort
 

Plaats een review voor Thai Lion Air

Over Thai Lion Air

De low-cost luchtvaartmaatschappij Thai Lion Air is een samenwerkingsverband van het Indonesische Lion Air met enkele Thaise partners en opereert vanaf de oude internationale luchthaven van Bangkok: Don Muang Airport. De luchtvaartmaatschappij startte haar activiteiten eind 2013 en heeft in een rap tempo routes en bestemmingen toegevoegd; al binnen enkele maanden had Thai Lion dagelijkse vluchten naar alle belangrijke Thaise luchthavens, en zelfs al naar Maleisië (KUL) en Indonesië (Jakarta en Medan). Net zoals haar moederbedrijf Lion Air, maakt ook Thai Lion Air gebruik van gloednieuwe Boeing 737-900ER vliegtuigen aangevuld met kleinere ATR propellervliegtuigen voor vluchten naar kleinere luchthavens.

Thai Lion Air vliegt naar meer dan 123 bestemmingen. De meeste Thai Lion Air vluchten zijn naar bestemmingen in Indonesië maar er zijn ook vluchten naar andere landen, zoals bijvoorbeeld Thailand en China. Thai Lion Air heeft zijn basis in Bangkok waarvandaan elke week 93 vluchten vertrekken. De meest populaire bestemmingen voor vluchten van Thai Lion Air vanaf Bangkok zijn naar Phuket en Jakarta. Utiket heeft veel meer informatie over Thai Lion Air en we kunnen je helpen de beste vliegtickets te vinden.

Gelieerde vliegmaatschappijen:

Thai Lion Air Vliegtickets vanaf ajax loader

  • Bangkok
  • Phuket
  • Jakarta
  • Chiang Mai
  • Singapore

Regels en informatie voor Thai Lion Air

Regels voor hand bagage en checked bagage

Iedere passagier mag als handbagage meenemen een standard koffer met een maximaal gewicht van 7 kg.

Het maximum gewicht voor ingecheckte bagage (ruimbagage) is 20 kg. Je mag meerdere koffers inchecken, maar het gecombineerde gewicht mag niet meer zijn dan 20 kg.
Het is mogelijk om zwaardere koffers in te checken, maar hier zijn extra kosten aan verbonden. Wij raden aan eerst contact op te nemen met Thai Lion Air om naar de kosten te informeren voordat je het vliegticket boekt.

Annuleringen, naamswijzigingen en refunds

Op de goedkoopste Promo Tickets van Thai Lion Air worden naamswijzigingen en vluchtwijzigingen niet toegestaan. Op normale Economy tickets zijn naamswijzigingen en vluchtwijzigingen wel mogelijk, maar maximaal tot 48 uur voor vertrek en tegen aanzienlijke kosten die op kan lopen tot 50% van het ticket.