Vind goedkope Thai Airways tickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Ratings en reviews voor Thai Airways

  1. Geef Thai Airways een rating
Vliegtuigen
Inchecken
Punctualiteit
Personeel
Comfort
 

Plaats een review voor Thai Airways

Over Thai Airways

Thai Airways werd gevormd in 1988 door een fusie van de binnenlandse luchtvaartmaatschappij Thai Airways Company en Thailands internationale carrier THAI en is volledig in handen van de Thaise regering. Thai Airways is sindsdien gestaag gegroeid en vliegt nu naar meer dan 70 bestemmingen in meer dan 30 landen over de hele wereld met een vloot van 90 vliegtuigen. Ze heeft haar basis in de nieuwe luchthaven Suvarnabhumi in Bangkok en is een van de oprichters van Star Alliance.

Thai Airways vliegt natuurlijk vooral in de Zuid-Oost-Aziatische regio, maar is ook sterk vertegenwoordigd in de Europese routes. Jaren geleden vloog het de langste non-stop vlucht in de wereld van Bangkok naar New York, maar deze directe route werd geschrapt als gevolg van de hoge brandstofprijzen en alle vluchten naar Amerika kregen een tussenstop in Seoul (Zuid-Korea).

Momenteel is er een grote focus bij Thai Airways voor de vernieuwing van haar vloot en Thai Airways heeft grote orders geplaatst bij zowel Boeing als Airbus. Het gebruikt momenteel de Boeing 747 Jumbojet, Boeing 777 en de Airbus A330 en A340. Het heeft orders geplaatst voor de nieuwe Boeing 787 Dreamliner, de Airbus A350 en voor 5 Airbus superjumbo's A380. Thai Airways breidt haar netwerk gestaag uit met nieuwe bestemmingen maar het voelt de moordende concurrentie met AirAsia in de thuismarkt, één van de redenen van haar eerste operationeel verlies in 2008 na 40 jaar winstgevendheid. Thai Airways is een low-cost carrier gestart voor de Thaise binnenlandse markt (Nokair) en het begon met een regionale luchtvaartmaatschappij Thai Smile.

Thai Airways vliegt naar meer dan 87 bestemmingen. De meeste Thai Airways vluchten zijn naar bestemmingen in Thailand maar er zijn ook vluchten naar andere landen, zoals bijvoorbeeld China en India. Thai Airways heeft zijn basis in Bangkok waarvandaan elke week 265 vluchten vertrekken. De meest populaire bestemmingen voor vluchten van Thai Airways vanaf Bangkok zijn naar Phuket en Singapore. Utiket heeft veel meer informatie over Thai Airways en we kunnen je helpen de beste vliegtickets te vinden.

Thai Airways Vliegtickets vanaf ajax loader

  • Bangkok
  • Phuket
  • Singapore
  • Seoul
  • Kuala Lumpur

Regels en informatie voor Thai Airways

Regels voor hand bagage en checked bagage

Iedere passagier mag als handbagage meenemen een standard koffer met een maximaal gewicht van 7 kg.

Het maximum gewicht voor ingecheckte bagage (ruimbagage) is 20 kg. Je mag meerdere koffers inchecken, maar het gecombineerde gewicht mag niet meer zijn dan 20 kg.
Het is mogelijk om zwaardere koffers in te checken, maar hier zijn extra kosten aan verbonden. Wij raden aan eerst contact op te nemen met Thai Airways om naar de kosten te informeren voordat je het vliegticket boekt.