Goedkope vliegtickets met TAP Portugal

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vliegtickets met TAP Portugal (TP)

Op zoek naar goedkope vliegtickets met TAP Portugal? Met Utiket kun je zoeken naar TAP Portugal vluchten, de goedkoopste TAP Portugal vliegtickets vinden en ticketprijzen vergelijken met honderden andere maatschappijen. Utiket rekent geen commissie en er zijn geen verborgen kosten.

TAP Portugal Vliegtickets vanaf ajax loader

  • Lissabon
  • Parijs
  • Frankfurt
  • Rome
  • Porto

Ratings en reviews voor TAP Portugal

  1. Geef TAP Portugal een rating
Vliegtuigen
Inchecken
Punctualiteit
Personeel
Comfort
 

Plaats een review voor TAP Portugal

Over TAP Portugal

TAP Portugal vliegt naar meer dan 34 bestemmingen. De meeste TAP Portugal vluchten zijn naar bestemmingen in Duitsland maar er zijn ook vluchten naar andere landen, zoals bijvoorbeeld Italië en Portugal. TAP Portugal heeft zijn basis in Lissabon waarvandaan elke week 88 vluchten vertrekken. De meest populaire bestemmingen voor vluchten van TAP Portugal vanaf Lissabon zijn naar Parijs en Frankfurt. Utiket heeft veel meer informatie over TAP Portugal en we kunnen je helpen de beste vliegtickets te vinden.

Populaire bestemmingen TAP Portugal

Regels voor hand bagage en checked bagage

Iedere passagier mag als handbagage meenemen een standard koffer met een maximaal gewicht van 0 kg.

Wij wijzen er op dat er in de prijzen van vliegtickets van TAP Portugal geen ingecheckte bagage (ruimbagage) is inbegrepen. Als je bagage wilt inchecken als ruimbagage dan zijn hier kosten aan verbonden. Dit kan verschillen per vlucht en route en het is daarom aan te raden op de website van TAP Portugal de kosten hiervan op te zoeken voordat je het vliegticket boekt.