Vind goedkope Sriwijaya Air tickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Ratings en reviews voor Sriwijaya Air

7.8
gebaseerd op 84 ratings.
  1. Geef Sriwijaya Air een rating
  2. Bekijk ratings
Vliegtuigen
Inchecken
Punctualiteit
Personeel
Comfort
 

Plaats een review voor Sriwijaya Air

Over Sriwijaya Air

Sriwijaya Air is een grote Indonesische luchtvaartmaatschappij met voornamelijk vluchten binnen Indonesië en naar enkele internationale bestemmingen. Het is de derde grootste luchtvaartmaatschappij in Indonesië na Lion Air en Garuda Indonesia en is nog steeds volledig in particulier bezit al wordt een beursgang voorbereidt. Sriwijaya Air is opgericht in 2003 en is sindsdien zeer snel gegroeid. Met zo'n 40 vliegtuigen vervoert het meer dan 800.000 passagiers per maand. De vloot bestaat uit Boeings, meestal 737-500 en nieuwe 737-800 en 900. Sriwijaya Air stond bekend om hun gebruik van oude, tweedehands vliegtuigen waardoor veel mensen toch liever met Lion of Garuda vlogen, die alleen gebruik maken van de nieuwste Boeings rechtstreeks uit de fabriek. Sriwijaya Air is nu ook druk bezig haar vloot te vernieuwen en de oudste vliegtuigen zijn inmiddels vervangen door gloednieuwe Boeings 737's.

Sriwijaya is geen low-cost of budget maatschappij in de normale zin. Hoewel ticketprijzen vergelijkbaar zijn met low-cost maatschappijen wil Sriwijaya Air een full-service pakket aanbieden. Zo krijgt u een gratis snack en water tijdens de vlucht (dit zal in de toekomst verbeterd worden tot een lichte maaltijd), ook biedt Sriwijaya 20 kilo gratis ingecheckte bagage.

Sriwijaya Air vliegt naar meer dan 60 bestemmingen. De meeste Sriwijaya Air vluchten zijn naar bestemmingen in Indonesië maar er zijn ook vluchten naar andere landen, zoals bijvoorbeeld Timor Leste en China. Sriwijaya Air heeft zijn basis in Jakarta waarvandaan elke week 90 vluchten vertrekken. De meest populaire bestemmingen voor vluchten van Sriwijaya Air vanaf Jakarta zijn naar Surabaya en Makassar. Utiket heeft veel meer informatie over Sriwijaya Air en we kunnen je helpen de beste vliegtickets te vinden.

Gelieerde vliegmaatschappijen:

Sriwijaya Air Vliegtickets vanaf ajax loader

  • Jakarta
  • Surabaya
  • Makassar
  • Denpasar Bali
  • Yogyakarta

Regels en informatie voor Sriwijaya Air

Regels voor hand bagage en checked bagage

Iedere passagier mag als handbagage meenemen een standard koffer met een maximaal gewicht van 7 kg.

Het maximum gewicht voor ingecheckte bagage (ruimbagage) is 20 kg. Je mag meerdere koffers inchecken, maar het gecombineerde gewicht mag niet meer zijn dan 20 kg.
Het is mogelijk om zwaardere koffers in te checken, maar hier zijn extra kosten aan verbonden. Wij raden aan eerst contact op te nemen met Sriwijaya Air om naar de kosten te informeren voordat je het vliegticket boekt.

Annuleringen, naamswijzigingen en refunds

Het hangt af van de ticket klasse die u heeft of het vluchtschema en vertrekdata gewijzigd kan worden of de boeking geannuleerd mag worden. Lees dus voor het boeken de ticketvoorwaarden goed door. Het is nimmer toegestaan om de naam op het ticket te veranderen wanneer u online hebt geboekt. Let dus op het correct invoeren van de passagiersnamen als u online bij Sriwijaya Air boekt.

Call center Sriwijaya Air

Sriwijaya Air call center kan bereikt worden op deze twee nummers: +62 2129279777 en +62 8041777777 (beide in Indonesië).

Sriwijaya Air Terminals

Jakarta Soekarno-Hatta Airport

Sriwijaya Air maakt gebruik van Terminal 2 voor al haar vluchten. Terminal 2E voor binnenlandse vluchten en Terminal 2F voor internationale vluchten.