Yvo and utiketNederland

Goedkope vliegtickets met Sriwijaya Air (SJ)

Aan het laden... een moment geduld.
Zoek naar tickets×
Van:
Naar:
Vertrek:

Selecteer dag van vertrek×

Retour:

Selecteer dag van terugkomst ×

Passagiers:
Team Utiket wishes you a Merry Christmas! Christmas and Yvo

Snelle info Sriwijaya Air

 • Call center

  021 292 79 777Sriwijaya Air kan op dit nummer bereikt worden voor informatie en het boeken van vliegtickets
 • Website

  De officiële website van Sriwijaya Air
 • Meeste vluchten

  MakassarSriwijaya Air heeft de meeste vluchten van en naar Makassar
 • Bestemmingen

  +50Sriwijaya Air vliegt naar meer dan 50 bestemmingen

Populaire bestemmingen Sriwijaya Air

Yvo explains

Op zoek naar goedkope vliegtickets met Sriwijaya Air? Met Utiket kun je zoeken naar Sriwijaya Air vluchten, de goedkoopste Sriwijaya Air vliegtickets vinden en ticketprijzen vergelijken met honderden andere maatschappijen. Utiket rekent geen commissie en er zijn geen verborgen kosten.

Last minute aanbiedingen Sriwijaya Air

Ratings en reviews voor Sriwijaya Air

7.6 / 10

Van een maximum van tien. Gebaseerd op 91 ratings

Vliegtuigen7.3
Inchecken8.1
Punctualiteit6.9
Personeel8
Comfort7.9

Geef een rating

Vliegtuigen
Inchecken
Efficiënt
Personeel
Comfort

Over Sriwijaya Air

Sriwijaya Air is een grote Indonesische luchtvaartmaatschappij met voornamelijk vluchten binnen Indonesië en naar enkele internationale bestemmingen. Het is de derde grootste luchtvaartmaatschappij in Indonesië na Lion Air en Garuda Indonesia en is nog steeds volledig in particulier bezit al wordt een beursgang voorbereidt. Sriwijaya Air is opgericht in 2003 en is sindsdien zeer snel gegroeid. Met zo'n 40 vliegtuigen vervoert het meer dan 800.000 passagiers per maand. De vloot bestaat uit Boeings, meestal 737-500 en nieuwe 737-800 en 900. Sriwijaya Air stond bekend om hun gebruik van oude, tweedehands vliegtuigen waardoor veel mensen toch liever met Lion of Garuda vlogen, die alleen gebruik maken van de nieuwste Boeings rechtstreeks uit de fabriek. Sriwijaya Air is nu ook druk bezig haar vloot te vernieuwen en de oudste vliegtuigen zijn inmiddels vervangen door gloednieuwe Boeings 737's.

Sriwijaya is geen low-cost of budget maatschappij in de normale zin. Hoewel ticketprijzen vergelijkbaar zijn met low-cost maatschappijen wil Sriwijaya Air een full-service pakket aanbieden. Zo krijgt u een gratis snack en water tijdens de vlucht (dit zal in de toekomst verbeterd worden tot een lichte maaltijd), ook biedt Sriwijaya 20 kilo gratis ingecheckte bagage.

Sriwijaya Air vliegt naar meer dan 53 bestemmingen. De meeste Sriwijaya Air vluchten zijn naar bestemmingen in Indonesië maar er zijn ook vluchten naar andere landen, zoals bijvoorbeeld Timor Leste en China. Sriwijaya Air heeft zijn basis in Makassar waarvandaan elke week 4 vluchten vertrekken. De meest populaire bestemmingen voor vluchten van Sriwijaya Air vanaf Makassar zijn naar Pangkal Pinang en Tanjung Pandan. Utiket heeft veel meer informatie over Sriwijaya Air en we kunnen je helpen de beste vliegtickets te vinden.

Gelieerde vliegmaatschappijen:

Regels en informatie voor Sriwijaya Air

Regels voor hand bagage en checked bagage

Iedere passagier mag als handbagage meenemen een standard koffer met een maximaal gewicht van 7 kg.

Het maximum gewicht voor ingecheckte bagage (ruimbagage) is 20 kg. Je mag meerdere koffers inchecken, maar het gecombineerde gewicht mag niet meer zijn dan 20 kg.
Het is mogelijk om zwaardere koffers in te checken, maar hier zijn extra kosten aan verbonden. Wij raden aan eerst contact op te nemen met Sriwijaya Air om naar de kosten te informeren voordat je het vliegticket boekt.

Annuleringen, naamswijzigingen en refunds

Het hangt af van de ticket klasse die u heeft of het vluchtschema en vertrekdata gewijzigd kan worden of de boeking geannuleerd mag worden. Lees dus voor het boeken de ticketvoorwaarden goed door. Het is nimmer toegestaan om de naam op het ticket te veranderen wanneer u online hebt geboekt. Let dus op het correct invoeren van de passagiersnamen als u online bij Sriwijaya Air boekt.

Call center Sriwijaya Air

Sriwijaya Air call center kan bereikt worden op deze twee nummers: +62 2129279777 en +62 8041777777 (beide in Indonesië).

Sriwijaya Air Terminals

Jakarta Soekarno-Hatta Airport

Sriwijaya Air maakt gebruik van Terminal 2 voor al haar vluchten. Terminal 2E voor binnenlandse vluchten en Terminal 2F voor internationale vluchten.

Bekijk ook deze andere maatschappijen