Vind goedkope Singapore Airlines tickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vliegtickets met Singapore Airlines (SQ)

Op zoek naar goedkope vliegtickets met Singapore Airlines? Met Utiket kun je zoeken naar Singapore Airlines vluchten, de goedkoopste Singapore Airlines vliegtickets vinden en ticketprijzen vergelijken met honderden andere maatschappijen. Utiket rekent geen commissie en er zijn geen verborgen kosten.

Populaire bestemmingen Singapore Airlines

Ratings en reviews voor Singapore Airlines

  1. Geef Singapore Airlines een rating
Vliegtuigen
Inchecken
Punctualiteit
Personeel
Comfort
 

Plaats een review voor Singapore Airlines

Over Singapore Airlines

Singapore Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Singapore en opereert vanuit Changi International Airport naar tientallen bestemmingen over de gehele wereld. Singapore Airlines vliegt voornamelijk naar bestemmingen in de Aziatische regio, maar heeft ook trans-Pacific-vluchten, met inbegrip van de langste directe, non-stop vlucht van Singapore naar de Verenigde Staten. Singapore Airlines is vaak in de top tien van de beste luchtvaartmaatschappijen ter wereld en is een van de grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Singapore Airlines is geheel of gedeeltelijk eigenaar van een aantal andere luchtvaartmaatschappijen zoals SilkAir (volledig eigendom), Virgin Atlantic (49%) en Tiger Airways (deels eigendom).

Singapore Airlines vliegt naar meer dan 66 bestemmingen. De meeste Singapore Airlines vluchten zijn naar bestemmingen in India maar er zijn ook vluchten naar andere landen, zoals bijvoorbeeld Japan en Australië. Singapore Airlines heeft zijn basis in Singapore waarvandaan elke week 187 vluchten vertrekken. De meest populaire bestemmingen voor vluchten van Singapore Airlines vanaf Singapore zijn naar Jakarta en Denpasar Bali. Utiket heeft veel meer informatie over Singapore Airlines en we kunnen je helpen de beste vliegtickets te vinden.

Gelieerde vliegmaatschappijen:

Singapore Airlines Vliegtickets vanaf ajax loader

  • Singapore
  • Jakarta
  • Denpasar Bali
  • Kuala Lumpur
  • Tokio

Regels en informatie voor Singapore Airlines

Regels voor hand bagage en checked bagage

Iedere passagier mag als handbagage meenemen een standard koffer met een maximaal gewicht van 7 kg.

Het maximum gewicht voor ingecheckte bagage (ruimbagage) is 30 kg. Je mag meerdere koffers inchecken, maar het gecombineerde gewicht mag niet meer zijn dan 30 kg.
Het is mogelijk om zwaardere koffers in te checken, maar hier zijn extra kosten aan verbonden. Wij raden aan eerst contact op te nemen met Singapore Airlines om naar de kosten te informeren voordat je het vliegticket boekt.

Annuleringen, naamswijzigingen en refunds

Het wijzigen van de passagiersnaam of vliegroute op reeds geboekte Singapore Airlines tickets is niet toegestaan. Het is wel mogelijk om voor geboekte Singapore Airlines tickets het vluchtschema te wijzigen of om een boeking te annuleren en een restitutie te krijgen. Dit kan gedaan worden via de officiële website van Singapore Airlines of via een vertegenwoordigingskantoor van de luchtvaartmaatschappij. Let op dat elke wijziging die u maakt niet gratis is en een vergoeding betaald moet worden.