Yvo and utiketNederland

Goedkope vliegtickets met SilkAir (MI)

Aan het laden... een moment geduld.
Zoek naar tickets×
Van:
Naar:
Vertrek:

Selecteer dag van vertrek×

Retour:

Selecteer dag van terugkomst ×

Passagiers:

Snelle info SilkAir

  • Website

    De officiële website van SilkAir
  • Meeste vluchten

    SingaporeSilkAir heeft de meeste vluchten van en naar Singapore
  • Bestemmingen

    +50Silkair vliegt naar meer dan 50 bestemmingen

Populaire bestemmingen SilkAir

Yvo explains

Op zoek naar goedkope vliegtickets met SilkAir? Met Utiket kun je zoeken naar SilkAir vluchten, de goedkoopste SilkAir vliegtickets vinden en ticketprijzen vergelijken met honderden andere maatschappijen. Utiket rekent geen commissie en er zijn geen verborgen kosten.

Last minute aanbiedingen Silkair

Ratings en reviews voor SilkAir

6.7 / 10

Van een maximum van tien. Gebaseerd op 3 ratings

Vliegtuigen6.7
Inchecken6.7
Punctualiteit6.7
Personeel6.7
Comfort6.7

Geef een rating

Vliegtuigen
Inchecken
Efficiënt
Personeel
Comfort

Over SilkAir

SilkAir is een regionale, licht-premium-service luchtvaartmaatschappij gevestigd te Singapore en is volledig in handen van Singapore Airlines. Silkair vliegt naar meer dan 40 bestemmingen in Zuidoost-Azië, China en Australië met een Airbus vloot van 22 vliegtuigen van types A319-100 en A320-200. Het licht-premium-service ligt tussen de full service carriers, zoals Singapore Airlines, en low-cost, no frills luchtvaartmaatschappijen zoals Airasia of Tiger. Het komt er meestal op neer dat ze een Business Class hebben (maar geen First) en in Economy Class is er gratis in-flight entertainment en gratis eten en drinken verkrijgbaar.

SilkAir vliegt naar meer dan 49 bestemmingen. De meeste SilkAir vluchten zijn naar bestemmingen in Indonesië maar er zijn ook vluchten naar andere landen, zoals bijvoorbeeld China en India. Silkair heeft zijn basis in Singapore waarvandaan elke week 20 vluchten vertrekken. De meest populaire bestemmingen voor vluchten van Silkair vanaf Singapore zijn naar Kuala Lumpur en Bandung. Utiket heeft veel meer informatie over SilkAir en we kunnen je helpen de beste vliegtickets te vinden.

Gelieerde vliegmaatschappijen:

Regels en informatie voor SilkAir

Regels voor hand bagage en checked bagage

Iedere passagier mag als handbagage meenemen een standard koffer met een maximaal gewicht van 7 kg.

Het maximum gewicht voor ingecheckte bagage (ruimbagage) is 30 kg. Je mag meerdere koffers inchecken, maar het gecombineerde gewicht mag niet meer zijn dan 30 kg.
Het is mogelijk om zwaardere koffers in te checken, maar hier zijn extra kosten aan verbonden. Wij raden aan eerst contact op te nemen met SilkAir om naar de kosten te informeren voordat je het vliegticket boekt.

Bekijk ook deze andere maatschappijen