Vind goedkope SilkAir tickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vliegtickets met SilkAir (MI)

Op zoek naar goedkope vliegtickets met SilkAir? Met Utiket kun je zoeken naar SilkAir vluchten, de goedkoopste SilkAir vliegtickets vinden en ticketprijzen vergelijken met honderden andere maatschappijen. Utiket rekent geen commissie en er zijn geen verborgen kosten.

Populaire bestemmingen SilkAir

Ratings en reviews voor SilkAir

6.6
gebaseerd op 3 ratings.
  1. Geef SilkAir een rating
  2. Bekijk ratings
Vliegtuigen
Inchecken
Punctualiteit
Personeel
Comfort
 

Plaats een review voor SilkAir

Over SilkAir

SilkAir is een regionale, licht-premium-service luchtvaartmaatschappij gevestigd te Singapore en is volledig in handen van Singapore Airlines. Silkair vliegt naar meer dan 40 bestemmingen in Zuidoost-Azië, China en Australië met een Airbus vloot van 22 vliegtuigen van types A319-100 en A320-200. Het licht-premium-service ligt tussen de full service carriers, zoals Singapore Airlines, en low-cost, no frills luchtvaartmaatschappijen zoals Airasia of Tiger. Het komt er meestal op neer dat ze een Business Class hebben (maar geen First) en in Economy Class is er gratis in-flight entertainment en gratis eten en drinken verkrijgbaar.

SilkAir vliegt naar meer dan 68 bestemmingen. De meeste SilkAir vluchten zijn naar bestemmingen in Indonesië maar er zijn ook vluchten naar andere landen, zoals bijvoorbeeld India en China. Silkair heeft zijn basis in Singapore waarvandaan elke week 201 vluchten vertrekken. De meest populaire bestemmingen voor vluchten van Silkair vanaf Singapore zijn naar Kuala Lumpur en Penang. Utiket heeft veel meer informatie over SilkAir en we kunnen je helpen de beste vliegtickets te vinden.

Gelieerde vliegmaatschappijen:

SilkAir Vliegtickets vanaf ajax loader

  • Singapore
  • Kuala Lumpur
  • Penang
  • Medan
  • Surabaya

Regels en informatie voor SilkAir

Regels voor hand bagage en checked bagage

Iedere passagier mag als handbagage meenemen een standard koffer met een maximaal gewicht van 7 kg.

Het maximum gewicht voor ingecheckte bagage (ruimbagage) is 30 kg. Je mag meerdere koffers inchecken, maar het gecombineerde gewicht mag niet meer zijn dan 30 kg.
Het is mogelijk om zwaardere koffers in te checken, maar hier zijn extra kosten aan verbonden. Wij raden aan eerst contact op te nemen met SilkAir om naar de kosten te informeren voordat je het vliegticket boekt.