Vind goedkope SEAir tickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vliegtickets met SEAir (DG)

Op zoek naar goedkope vliegtickets met SEAir? Met Utiket kun je zoeken naar SEAir vluchten, de goedkoopste SEAir vliegtickets vinden en ticketprijzen vergelijken met honderden andere maatschappijen. Utiket rekent geen commissie en er zijn geen verborgen kosten.

Populaire bestemmingen SEAir

Ratings en reviews voor SEAir

  1. Geef SEAir een rating
Vliegtuigen
Inchecken
Punctualiteit
Personeel
Comfort
 

Plaats een review voor SEAir

Over SEAir

SEAir vliegt naar meer dan 32 bestemmingen. De meeste SEAir vluchten zijn naar bestemmingen in Filippijnen maar er zijn ook vluchten naar andere landen, zoals bijvoorbeeld Maleisiƫ. Seair heeft zijn basis in Cebu waarvandaan elke week 37 vluchten vertrekken. De meest populaire bestemmingen voor vluchten van Seair vanaf Cebu zijn naar Manilla en Coron Busuanga. Utiket heeft veel meer informatie over SEAir en we kunnen je helpen de beste vliegtickets te vinden.

SEAir Vliegtickets vanaf ajax loader

  • Cebu
  • Manilla
  • Coron Busuanga
  • Cagayan de Oro
  • Dumaguete

Regels en informatie voor SEAir

Regels voor hand bagage en checked bagage

Iedere passagier mag als handbagage meenemen een standard koffer met een maximaal gewicht van 7 kg.

Het maximum gewicht voor ingecheckte bagage (ruimbagage) is 10 kg. Je mag meerdere koffers inchecken, maar het gecombineerde gewicht mag niet meer zijn dan 10 kg.
Het is mogelijk om zwaardere koffers in te checken, maar hier zijn extra kosten aan verbonden. Wij raden aan eerst contact op te nemen met SEAir om naar de kosten te informeren voordat je het vliegticket boekt.