Vind goedkope Scoot tickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vliegtickets met Scoot (TZ)

Op zoek naar goedkope vliegtickets met Scoot? Met Utiket kun je zoeken naar Scoot vluchten, de goedkoopste Scoot vliegtickets vinden en ticketprijzen vergelijken met honderden andere maatschappijen. Utiket rekent geen commissie en er zijn geen verborgen kosten.

Populaire bestemmingen Scoot

Ratings en reviews voor Scoot

1.2
gebaseerd op 2 ratings.
  1. Geef Scoot een rating
  2. Bekijk ratings
Vliegtuigen
Inchecken
Punctualiteit
Personeel
Comfort
 

Plaats een review voor Scoot

Over Scoot

Scoot is een low-cost luchtvaartmaatschappij gevestigd te Singapore die zich focust op middellange tot lange-afstandsvluchten (meer dan 5 uur vliegen) in vooral Australiƫ en China met een vloot van zes Boeing 777 vliegtuigen. Scoot is een onderdeel van Singapore Airlines en is opgericht in 2011 met haar eerste vlucht in juni 2012 van Singapore naar Sydney. Scoot heeft een overeenkomst met Tiger Airways, een andere dochteronderneming van Singapore Airlines, waarbij passagiers een ticketcombinatie van een Scoot en een Tiger Air vlucht kunnen kopen. Passagiers kunnen deze combinatie tickets zowel op de website van Scoot als Tiger Airways kopen.

Scoot is een een low-cost luchtvaartmaatschappij en biedt dus geen gratis in-flight maaltijden of entertainment aan. Wel kan een iPad worden gehuurd en maaltijden en drankjes kunnen worden gekocht in het vliegtuig. Scoot heeft verschillende klassen: de ScootBiz Class en drie Economy Class. Standard Economy stoelen zijn voorzien van een 31 inch beenruimte. Super Economy zitplaatsen hebben 35 inch ruimte terwijl de S-t-r-e-t-c-h zitplaatsen dezelfde zijn als Super Economy stoelen maar dan voorin elke sectie zodat er niemand voor je zit.

Gelieerde vliegmaatschappijen:

Bekijk ook deze andere maatschappijen