Vind goedkope Qatar Airways tickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vliegtickets met Qatar Airways (QR)

Op zoek naar goedkope vliegtickets met Qatar Airways? Met Utiket kun je zoeken naar Qatar Airways vluchten, de goedkoopste Qatar Airways vliegtickets vinden en ticketprijzen vergelijken met honderden andere maatschappijen. Utiket rekent geen commissie en er zijn geen verborgen kosten.

Qatar Airways Vliegtickets vanaf ajax loader

  • Doha
  • Kuala Lumpur
  • Jakarta
  • Islamabad

Ratings en reviews voor Qatar Airways

5.6
gebaseerd op 2 ratings.
  1. Geef Qatar Airways een rating
  2. Bekijk ratings
Vliegtuigen
Inchecken
Punctualiteit
Personeel
Comfort
 

Plaats een review voor Qatar Airways

Over Qatar Airways

Qatar Airways vliegt naar meer dan 160 bestemmingen. De meeste Qatar Airways vluchten zijn naar bestemmingen in India maar er zijn ook vluchten naar andere landen, zoals bijvoorbeeld Verenigde Staten en Verenigd Koninkrijk. Qatar Airways heeft zijn basis in Doha waarvandaan elke week 80 vluchten vertrekken. De meest populaire bestemmingen voor vluchten van Qatar Airways vanaf Doha zijn naar Londen en Jakarta. Utiket heeft veel meer informatie over Qatar Airways en we kunnen je helpen de beste vliegtickets te vinden.

Populaire bestemmingen Qatar Airways

Regels en informatie voor Qatar Airways

Regels voor hand bagage en checked bagage

Iedere passagier mag als handbagage meenemen een standard koffer met een maximaal gewicht van 7 kg.

Het maximum gewicht voor ingecheckte bagage (ruimbagage) is 30 kg. Je mag meerdere koffers inchecken, maar het gecombineerde gewicht mag niet meer zijn dan 30 kg.
Het is mogelijk om zwaardere koffers in te checken, maar hier zijn extra kosten aan verbonden. Wij raden aan eerst contact op te nemen met Qatar Airways om naar de kosten te informeren voordat je het vliegticket boekt.