Vind goedkope PAL Express tickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vliegtickets met PAL Express (PR)

Op zoek naar goedkope vliegtickets met PAL Express? Met Utiket kun je zoeken naar PAL Express vluchten, de goedkoopste PAL Express vliegtickets vinden en ticketprijzen vergelijken met honderden andere maatschappijen. Utiket rekent geen commissie en er zijn geen verborgen kosten.

Populaire bestemmingen PAL Express

Ratings en reviews voor PAL Express

9.2
gebaseerd op 2 ratings.
  1. Geef PAL Express een rating
  2. Bekijk ratings
Vliegtuigen
Inchecken
Punctualiteit
Personeel
Comfort
 

Plaats een review voor PAL Express

Over PAL Express

PAL Express, voorheen genaamd Air Philippines and Airphil Express, is een budget maatschappij gevestigd in Manilla. PAL Express is een volledige dochter van Philippine Airlines en het antwoord van Philippine Airlines op de toegenomen concurrentie van Cebu Pacific Air. PAL Express exploiteert een uitgebreid binnenlandse netwerk vanaf hubs te Manila, Cebu, Davao en Zamboanga evenals twee internationale vluchten van zowel Cebu en Manilla naar Singapore. PAL Express deelt de IATA-code van Philippine Airlines (PR).

PAL Express vliegt naar meer dan 97 bestemmingen. De meeste PAL Express vluchten zijn naar bestemmingen in Filippijnen maar er zijn ook vluchten naar andere landen, zoals bijvoorbeeld Japan en China. PAL Express heeft zijn basis in Manilla waarvandaan elke week 180 vluchten vertrekken. De meest populaire bestemmingen voor vluchten van PAL Express vanaf Manilla zijn naar Cebu en Hong Kong. Utiket heeft veel meer informatie over PAL Express en we kunnen je helpen de beste vliegtickets te vinden.

Gelieerde vliegmaatschappijen:

PAL Express Vliegtickets vanaf ajax loader

  • Manilla
  • Cebu
  • Hong Kong
  • Tokio
  • Kuala Lumpur

Regels en informatie voor PAL Express

Regels voor hand bagage en checked bagage

Iedere passagier mag als handbagage meenemen een standard koffer met een maximaal gewicht van 7 kg.

Wij wijzen er op dat er in de prijzen van vliegtickets van PAL Express geen ingecheckte bagage (ruimbagage) is inbegrepen. Als je bagage wilt inchecken als ruimbagage dan zijn hier kosten aan verbonden. Dit kan verschillen per vlucht en route en het is daarom aan te raden op de website van PAL Express de kosten hiervan op te zoeken voordat je het vliegticket boekt.

Call center PAL Express

Om contact op te nemen met PAL Express met betrekking tot vragen of opmerkingen kunt u het Customer Care nummer van Philippine Airlines gebruiken +63 2777-5932. Reserveringen kunnen gemaakt worden door te bellen naar de Manila Call Center van Philippine Airlines op +62 3855-8888

PAL Express Terminals

Manila NAIA Airport

PAL Express maakt gebruik van de Centennial Terminal (Terminal 2) voor alle internationale vluchten en binnenlandse vluchten van en naar Bacolod, Cebu, Davao, General Santos, Iloilo, Laoag, Saipan en Tagbilaran. Alle andere PAL Express binnenlandse vluchten vertrekken en arriveren op Terminal 3.