Yvo and utiketNederland

Goedkope vliegtickets met PAL Express (2P)

Aan het laden... een moment geduld.
Zoek naar tickets×
Van:
Naar:
Vertrek:

Selecteer dag van vertrek×

Retour:

Selecteer dag van terugkomst ×

Passagiers:

Snelle info PAL Express

  • Website

    De officiële website van PAL Express
  • Meeste vluchten

    ManillaPAL Express heeft de meeste vluchten van en naar Manilla
  • Bestemmingen

    +30PAL Express vliegt naar meer dan 30 bestemmingen

Ratings en reviews voor PAL Express

Nog geen ratings beschikbaar. Wees de eerste om je rating te geven.

Vliegtuigen0
Inchecken0
Punctualiteit0
Personeel0
Comfort0

Geef een rating

Vliegtuigen
Inchecken
Efficiënt
Personeel
Comfort

Over PAL Express

PAL Express, voorheen genaamd Air Philippines and Airphil Express, is een budget maatschappij gevestigd in Manilla. PAL Express is een volledige dochter van Philippine Airlines en het antwoord van Philippine Airlines op de toegenomen concurrentie van Cebu Pacific Air. PAL Express exploiteert een uitgebreid binnenlandse netwerk vanaf hubs te Manila, Cebu, Davao en Zamboanga evenals twee internationale vluchten van zowel Cebu en Manilla naar Singapore. PAL Express deelt de IATA-code van Philippine Airlines (PR).

PAL Express vliegt naar meer dan 30 bestemmingen. De meeste PAL Express vluchten zijn naar bestemmingen in Filippijnen maar er zijn ook vluchten naar andere landen, zoals bijvoorbeeld Maleisië en Indonesië. PAL Express heeft zijn basis in Manilla waarvandaan elke week 77 vluchten vertrekken. De meest populaire bestemmingen voor vluchten van PAL Express vanaf Manilla zijn naar Cebu en Bacolod. Utiket heeft veel meer informatie over PAL Express en we kunnen je helpen de beste vliegtickets te vinden.

Gelieerde vliegmaatschappijen:

Regels en informatie voor PAL Express

Regels voor hand bagage en checked bagage

Iedere passagier mag als handbagage meenemen een standard koffer met een maximaal gewicht van 7 kg.

Wij wijzen er op dat er in de prijzen van vliegtickets van PAL Express geen ingecheckte bagage (ruimbagage) is inbegrepen. Als je bagage wilt inchecken als ruimbagage dan zijn hier kosten aan verbonden. Dit kan verschillen per vlucht en route en het is daarom aan te raden op de website van PAL Express de kosten hiervan op te zoeken voordat je het vliegticket boekt.

Call center PAL Express

Om contact op te nemen met PAL Express met betrekking tot vragen of opmerkingen kunt u het Customer Care nummer van Philippine Airlines gebruiken +63 2777-5932. Reserveringen kunnen gemaakt worden door te bellen naar de Manila Call Center van Philippine Airlines op +62 3855-8888

PAL Express Terminals

Manila NAIA Airport

PAL Express maakt gebruik van de Centennial Terminal (Terminal 2) voor alle internationale vluchten en binnenlandse vluchten van en naar Bacolod, Cebu, Davao, General Santos, Iloilo, Laoag, Saipan en Tagbilaran. Alle andere PAL Express binnenlandse vluchten vertrekken en arriveren op Terminal 3.

Bekijk ook deze andere maatschappijen