Vind goedkope Nok Air tickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vliegtickets met Nok Air (DD)

Op zoek naar goedkope vliegtickets met Nok Air? Met Utiket kun je zoeken naar Nok Air vluchten, de goedkoopste Nok Air vliegtickets vinden en ticketprijzen vergelijken met honderden andere maatschappijen. Utiket rekent geen commissie en er zijn geen verborgen kosten.

Populaire bestemmingen Nok Air

Ratings en reviews voor Nok Air

2
gebaseerd op 1 ratings.
  1. Geef Nok Air een rating
  2. Bekijk ratings
Vliegtuigen
Inchecken
Punctualiteit
Personeel
Comfort
 

Plaats een review voor Nok Air

Over Nok Air

Nok Air, naar het Thaise woord voor vogel, is een low-cost luchtvaartmaatschappij met hoofdkantoor in Bangkok die binnenlandse en internationale vluchten uitvoert vanaf haar basis op Bangkok Don Mueang Airport. De luchtvaartmaatschappij werd opgericht in december 2003 en begon haar activiteiten op 23 juli 2004. Nok Air is genoteerd aan de effectenbeurs van Bangkok maar heeft ook een aantal grote aandeelhouders waaronder Thai Airways (met 39%). Nok Air is de Thaise maatschappij met de meeste binnenlandse routes, meer nog dan Thai Airways. Medio 2017 heeft Nok Air een vloot van dertig vliegtuigen bestaande uit twintig Boeing 737-800 vliegtuigen, acht Bombardier Dash8 en twee ATR 72 Turboprops.

Nok Air vliegt naar meer dan 23 bestemmingen. De meeste Nok Air vluchten zijn naar bestemmingen in Thailand maar er zijn ook vluchten naar andere landen, zoals bijvoorbeeld Vietnam en China. Nokair heeft zijn basis in Bangkok waarvandaan elke week 37 vluchten vertrekken. De meest populaire bestemmingen voor vluchten van Nokair vanaf Bangkok zijn naar Chiang Mai en Phuket. Utiket heeft veel meer informatie over Nok Air en we kunnen je helpen de beste vliegtickets te vinden.

Nok Air Vliegtickets vanaf ajax loader

  • Bangkok
  • Chiang Mai
  • Phuket
  • Ubon Ratchathani
  • Chiang Rai

Regels en informatie voor Nok Air

Regels voor hand bagage en checked bagage

Nokair biedt gratis ingecheckte bagage aan van tussen de 15 en 30 kg, afhankelijk van het type ticket dat u heeft gekocht. U mag natuurlijk meer inchecken, maar tegen een vergoeding van THB 50 per kilogram. Voor handbagage geldt dat dit niet meer dan 7 kg mag wegen.