Vind goedkope Nam Air tickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vliegtickets met Nam Air (IN)

Op zoek naar goedkope vliegtickets met Nam Air? Met Utiket kun je zoeken naar Nam Air vluchten, de goedkoopste Nam Air vliegtickets vinden en ticketprijzen vergelijken met honderden andere maatschappijen. Utiket rekent geen commissie en er zijn geen verborgen kosten.

Populaire bestemmingen Nam Air

Ratings en reviews voor Nam Air

5.4
gebaseerd op 8 ratings.
  1. Geef Nam Air een rating
  2. Bekijk ratings
Vliegtuigen
Inchecken
Punctualiteit
Personeel
Comfort
 

Plaats een review voor Nam Air

Over Nam Air

Nam Air is een nieuwe luchtvaartmaatschappij, opgericht in 2013, en is een dochteronderneming van de Indonesische maatschappij Sriwijaya Air. In tegenstelling tot haar moedermaatschappij is Nam Air een full-service provider en biedt het dus gratis ruimbagage en kleine maaltijden aan. Nam Air heeft een volledige Boeing 737-500 vloot met vluchten naar alle grote Indonesische steden. In de toekomst zal de luchtvaartmaatschappij de beschikking krijgen over ATR 72-600 en Bombardier Q400 propellervliegtuigen en is het in staat ook kleinere steden te bedienen.

Nam Air vliegt naar meer dan 58 bestemmingen. De meeste Nam Air vluchten zijn naar bestemmingen in Indonesiƫ maar er zijn ook vluchten naar andere landen, zoals bijvoorbeeld Timor Leste. Nam Air heeft zijn basis in Denpasar Bali waarvandaan elke week 26 vluchten vertrekken. De meest populaire bestemmingen voor vluchten van Nam Air vanaf Denpasar Bali zijn naar Jakarta en Pontianak. Utiket heeft veel meer informatie over Nam Air en we kunnen je helpen de beste vliegtickets te vinden.

Gelieerde vliegmaatschappijen:

Nam Air Vliegtickets vanaf ajax loader

  • Denpasar Bali
  • Jakarta
  • Pontianak
  • Semarang
  • Surabaya

Regels en informatie voor Nam Air

Regels voor hand bagage en checked bagage

Iedere passagier mag als handbagage meenemen een standard koffer met een maximaal gewicht van 7 kg.

Het maximum gewicht voor ingecheckte bagage (ruimbagage) is 20 kg. Je mag meerdere koffers inchecken, maar het gecombineerde gewicht mag niet meer zijn dan 20 kg.
Het is mogelijk om zwaardere koffers in te checken, maar hier zijn extra kosten aan verbonden. Wij raden aan eerst contact op te nemen met Nam Air om naar de kosten te informeren voordat je het vliegticket boekt.

Annuleringen, naamswijzigingen en refunds

Nam Air heeft verschillende ticketsklassen met verschillende voorwaarden voor wijzigingen en annuleringen van vluchten. Lees de beschrijving van de klasse zorgvuldig voordat u boekt. Op alle klassen is het niet toegestaan om de passagiersnaam te veranderen, dus let erop bij het invullen dat alle passagiersgegevens correct zijn.