Vind goedkope vliegtickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vluchten naar Yogyakarta

Yogyakarta

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Yogyakarta Airport? Hier op Utiket kun je alle low-cost luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken en de goedkoopste vliegtickets vinden naar Yogyakarta (JOG).

Voordat je een vlucht boekt kun je Utiket gebruiken om de goedkoopste vliegtickets te vinden naar Yogyakarta voor Citilink, Lion Air, Garuda Indonesia, Batik Air, Sriwijaya Air, Indonesia AirAsia. Alle vluchtgegevens en prijzen zijn in realtime en accuraat. Gebruik de links om vliegtickets te zoeken en boek je goedkope vlucht naar Yogyakarta direct met de luchtvaartmaatschappij of met een van de met ons samenwerkende online reisbureaus.

Bespaar geld door te zoeken op deze alternatieve luchthavens in de buurt van Yogyakarta

Er zijn nog andere luchthavens in de buurt, je kunt proberen om vliegtickets naar deze andere luchthavens te zoeken om zo de goedkoopste vliegtickets te vinden.:

Alle vliegmaatschappijen met vluchten naar Yogyakarta

Dit is een lijst van alle vliegmaatschappijen met vluchten van en naar Yogyakarta, hoeveel vluchten ze uitvoeren naar Yogyakarta en het aantal bestemmingen. Je kunt hier een uitgebreide lijst bekijken van maatschappijen en vlucht opties naar Yogyakarta.

IataVliegmaatschappijVluchtenBestemmingen
JT Lion Air 41 13
GA Garuda Indonesia 26 5
SL Thai Lion Air 21 9
IW Wings Air 18 1
ID Batik Air 18 2
MI SilkAir 16 1
QG Citilink 15 8
SJ Sriwijaya Air 9 6
IN Nam Air 9 5
QZ Indonesia AirAsia 8 4
AK AirAsia 4 1
OD Malindo Air 2 1