Vind goedkope vliegtickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vluchten naar Yogyakarta

Yogyakarta

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Yogyakarta Airport? Hier op Utiket kun je alle low-cost luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken en de goedkoopste vliegtickets vinden naar Adisutjipto International Airport (JOG).
Adisutjipto International Airport bevindt zich 6km van het stadscentrum van Yogyakarta. Een taxi vanaf Adisutjipto International Airport naar het centrum van Yogyakarta zou ongeveer IDR 60.000 gaan kosten.

Voordat je een vlucht boekt kun je Utiket gebruiken om de goedkoopste vliegtickets te vinden naar Yogyakarta voor Citilink (QG), Lion Air (JT), Batik Air (ID), Garuda Indonesia (GA), Thai Lion Air (SL), Sriwijaya Air (SJ). Alle vluchtgegevens en prijzen zijn in realtime en accuraat. Gebruik de links om vliegtickets te zoeken en boek je goedkope vlucht naar Yogyakarta direct met de luchtvaartmaatschappij of met een van de met ons samenwerkende online reisbureaus.

Bespaar geld door te zoeken op deze alternatieve luchthavens in de buurt van Yogyakarta

Er zijn nog andere luchthavens in de buurt, je kunt proberen om vliegtickets naar deze andere luchthavens te zoeken om zo de goedkoopste vliegtickets te vinden.:

Alle vliegmaatschappijen met vluchten naar Yogyakarta

Dit is een lijst van alle vliegmaatschappijen met vluchten van en naar Yogyakarta, hoeveel vluchten ze uitvoeren naar Yogyakarta en het aantal bestemmingen. Je kunt hier een uitgebreide lijst bekijken van maatschappijen en vlucht opties naar Yogyakarta.

IataVliegmaatschappijVluchtenBestemmingen
QG Citilink 55 16
JT Lion Air 49 14
GA Garuda Indonesia 34 4
ID Batik Air 30 2
IW Wings Air 30 2
MI SilkAir 17 1
IN Nam Air 11 4
QZ Indonesia AirAsia 9 5
SJ Sriwijaya Air 8 4
OD Malindo Air 6 0
MH Malaysia Airlines 3 1
MH MasWings 3 1
AK AirAsia 3 1
8B Transnusa Air Services 1 1
  • Adisutjipto International Airport

  • 6km
  • Van de luchthaven naar Yogyakarta centrum:
  • IDR 4000
  • IDR 8000
  • IDR 60.000
  • Lees meer over Adisutjipto International Airport