Vind goedkope vliegtickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vluchten naar Xi an

Xi an

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Xi an Airport? Hier op Utiket kun je alle low-cost luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken en de goedkoopste vliegtickets vinden naar Xi'an Xianyang International Airport (XIY).
Xi'an Xianyang International Airport bevindt zich 40km van het stadscentrum van Xi an. Een taxi vanaf Xi'an Xianyang International Airport naar het centrum van Xi an zou ongeveer RMB 150 gaan kosten.

Voordat je een vlucht boekt kun je Utiket gebruiken om de goedkoopste vliegtickets te vinden naar Xi an voor Air China (CA), Hainan Airlines (HU), Shenzhen Airlines (ZH), Sichuan Airlines (3U), China Eastern Airlines (MU), China Southern Airlines (CZ). Alle vluchtgegevens en prijzen zijn in realtime en accuraat. Gebruik de links om vliegtickets te zoeken en boek je goedkope vlucht naar Xi an direct met de luchtvaartmaatschappij of met een van de met ons samenwerkende online reisbureaus.

Bespaar geld door te zoeken op deze alternatieve luchthavens in de buurt van Xi an

Er zijn nog andere luchthavens in de buurt, je kunt proberen om vliegtickets naar deze andere luchthavens te zoeken om zo de goedkoopste vliegtickets te vinden.:

Alle vliegmaatschappijen met vluchten naar Xi an

Dit is een lijst van alle vliegmaatschappijen met vluchten van en naar Xi an, hoeveel vluchten ze uitvoeren naar Xi an en het aantal bestemmingen. Je kunt hier een uitgebreide lijst bekijken van maatschappijen en vlucht opties naar Xi an.

IataVliegmaatschappijVluchtenBestemmingen
MU China Eastern Airlines 23 11
HO Juneyao Airlines 5 2
HU Hainan Airlines 4 3
CA Air China 2 2
JD Capital Airlines 2 2
CZ China Southern Airlines 2 1
3U Sichuan Airlines 1 1
KE Korean Air 1 1
FM Shanghai Airlines 1 1