Vind goedkope vliegtickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vluchten naar Tobelo

Tobelo

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Tobelo Airport? Hier op Utiket kun je alle low-cost luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken en de goedkoopste vliegtickets vinden naar Kuabang Airport (KAZ).
Kuabang Airport bevindt zich 60km van het stadscentrum van Tobelo. Een taxi vanaf Kuabang Airport naar het centrum van Tobelo zou ongeveer IDR 150.000 gaan kosten.

Voordat je een vlucht boekt kun je Utiket gebruiken om de goedkoopste vliegtickets te vinden naar Tobelo voor Wings Air (IW), Batik Air (ID), Thai Lion Air (SL), Sriwijaya Air (SJ). Alle vluchtgegevens en prijzen zijn in realtime en accuraat. Gebruik de links om vliegtickets te zoeken en boek je goedkope vlucht naar Tobelo direct met de luchtvaartmaatschappij of met een van de met ons samenwerkende online reisbureaus.

Bespaar geld door te zoeken op deze alternatieve luchthavens in de buurt van Tobelo

Er zijn nog andere luchthavens in de buurt, je kunt proberen om vliegtickets naar deze andere luchthavens te zoeken om zo de goedkoopste vliegtickets te vinden.:

Alle vliegmaatschappijen met vluchten naar Tobelo

Dit is een lijst van alle vliegmaatschappijen met vluchten van en naar Tobelo, hoeveel vluchten ze uitvoeren naar Tobelo en het aantal bestemmingen. Je kunt hier een uitgebreide lijst bekijken van maatschappijen en vlucht opties naar Tobelo.

IataVliegmaatschappijVluchtenBestemmingen
IW Wings Air 3 1
  • Kuabang Airport

  • 60km
  • Van de luchthaven naar Tobelo centrum:
  • IDR 150.000
  • Lees meer over Kuabang Airport