Vind goedkope vliegtickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vluchten naar Semarang

Semarang

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Semarang Airport? Hier op Utiket kun je alle low-cost luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken en de goedkoopste vliegtickets vinden naar Achmad Yani International Airport (SRG).
Achmad Yani International Airport bevindt zich 5km van het stadscentrum van Semarang. Een taxi vanaf Achmad Yani International Airport naar het centrum van Semarang zou ongeveer IDR 70.000 gaan kosten.

Voordat je een vlucht boekt kun je Utiket gebruiken om de goedkoopste vliegtickets te vinden naar Semarang voor Lion Air (JT), Thai Lion Air (SL), Citilink (QG), Batik Air (ID), Garuda Indonesia (GA), Sriwijaya Air (SJ). Alle vluchtgegevens en prijzen zijn in realtime en accuraat. Gebruik de links om vliegtickets te zoeken en boek je goedkope vlucht naar Semarang direct met de luchtvaartmaatschappij of met een van de met ons samenwerkende online reisbureaus.

Bespaar geld door te zoeken op deze alternatieve luchthavens in de buurt van Semarang

Er zijn nog andere luchthavens in de buurt, je kunt proberen om vliegtickets naar deze andere luchthavens te zoeken om zo de goedkoopste vliegtickets te vinden.:

Alle vliegmaatschappijen met vluchten naar Semarang

Dit is een lijst van alle vliegmaatschappijen met vluchten van en naar Semarang, hoeveel vluchten ze uitvoeren naar Semarang en het aantal bestemmingen. Je kunt hier een uitgebreide lijst bekijken van maatschappijen en vlucht opties naar Semarang.

IataVliegmaatschappijVluchtenBestemmingen
JT Lion Air 53 5
ID Batik Air 39 2
IW Wings Air 29 4
QG Citilink 29 7
GA Garuda Indonesia 19 3
IN Nam Air 8 5
SJ Sriwijaya Air 6 4
QZ Indonesia AirAsia 4 2
SL Thai Lion Air 1 0
HX Hong Kong Airlines 1 1
8B Transnusa Air Services 1 0
AK AirAsia 1 1
  • Achmad Yani International Airport

  • 5km
  • Van de luchthaven naar Semarang centrum:
  • IDR 3.500
  • IDR 70.000
  • Lees meer over Achmad Yani International Airport