Vind goedkope vliegtickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vluchten naar Samarinda

Samarinda

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Samarinda Airport? Hier op Utiket kun je alle low-cost luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken en de goedkoopste vliegtickets vinden naar Temindung Airport (SRI).
Temindung Airport bevindt zich 2km van het stadscentrum van Samarinda. Een taxi vanaf Temindung Airport naar het centrum van Samarinda zou ongeveer IDR 50.000 gaan kosten.

Voordat je een vlucht boekt kun je Utiket gebruiken om de goedkoopste vliegtickets te vinden naar Samarinda voor Kal Star (KD), Batik Air (ID), Lion Air (JT), Citilink (QG), NAM Air (IN), Sriwijaya Air (SJ). Alle vluchtgegevens en prijzen zijn in realtime en accuraat. Gebruik de links om vliegtickets te zoeken en boek je goedkope vlucht naar Samarinda direct met de luchtvaartmaatschappij of met een van de met ons samenwerkende online reisbureaus.

Bespaar geld door te zoeken op deze alternatieve luchthavens in de buurt van Samarinda

Er zijn nog andere luchthavens in de buurt, je kunt proberen om vliegtickets naar deze andere luchthavens te zoeken om zo de goedkoopste vliegtickets te vinden.:

Alle vliegmaatschappijen met vluchten naar Samarinda

Dit is een lijst van alle vliegmaatschappijen met vluchten van en naar Samarinda, hoeveel vluchten ze uitvoeren naar Samarinda en het aantal bestemmingen. Je kunt hier een uitgebreide lijst bekijken van maatschappijen en vlucht opties naar Samarinda.

IataVliegmaatschappijVluchtenBestemmingen
ID Batik Air 5 4
QG Citilink 1 1
IN Nam Air 1 1
IW Wings Air 1 1
JT Lion Air 1 1
  • Temindung Airport

  • 2km
  • Van de luchthaven naar Samarinda centrum:
  • IDR 50.000
  • Lees meer over Temindung Airport