Vind goedkope vliegtickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vluchten naar Praag

Prague

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Praag Airport? Hier op Utiket kun je alle low-cost luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken en de goedkoopste vliegtickets vinden naar Václav Havel Airport Prague (PRG).
Václav Havel Airport Prague bevindt zich 20km van het stadscentrum van Praag. Een taxi vanaf Václav Havel Airport Prague naar het centrum van Praag zou ongeveer CZK 400 gaan kosten.

Voordat je een vlucht boekt kun je Utiket gebruiken om de goedkoopste vliegtickets te vinden naar Praag voor Czech Airlines (OK), Lufthansa (LH), Emirates (EK), Air France (AF), Korean Air (KE). Alle vluchtgegevens en prijzen zijn in realtime en accuraat. Gebruik de links om vliegtickets te zoeken en boek je goedkope vlucht naar Praag direct met de luchtvaartmaatschappij of met een van de met ons samenwerkende online reisbureaus.

Alle vliegmaatschappijen met vluchten naar Praag

Dit is een lijst van alle vliegmaatschappijen met vluchten van en naar Praag, hoeveel vluchten ze uitvoeren naar Praag en het aantal bestemmingen. Je kunt hier een uitgebreide lijst bekijken van maatschappijen en vlucht opties naar Praag.

IataVliegmaatschappijVluchtenBestemmingen
OK Czech Airlines 26 9
QS Travel Service 10 4
KL KLM 4 1
WA KLM Cityhopper 3 0
LH Lufthansa 3 2
RV Caspian Airlines 1 1
WX CityJet 1 1
EW Eurowings 1 1
SN Brussels Airlines 1 0
TK Turkish Airlines 1 1
OS Austrian Airlines 1 1
LX Swiss International Air Lines 1 1
A3 Aegean Airlines 1 1
LO LOT Polish Airlines 1 1
  • Václav Havel Airport Prague

  • 20km
  • Van de luchthaven naar Praag centrum:
  • CZK 42
  • CZK 400
  • Lees meer over Václav Havel Airport Prague