Vind goedkope vliegtickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vluchten naar Pontianak

Pontianak

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Pontianak Airport? Hier op Utiket kun je alle low-cost luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken en de goedkoopste vliegtickets vinden naar Supadio International Airport (PNK).
Supadio International Airport bevindt zich 17km van het stadscentrum van Pontianak. Een taxi vanaf Supadio International Airport naar het centrum van Pontianak zou ongeveer 70.000 gaan kosten.

Voordat je een vlucht boekt kun je Utiket gebruiken om de goedkoopste vliegtickets te vinden naar Pontianak voor Lion Air (JT), Citilink (QG), Garuda Indonesia (GA), Sriwijaya Air (SJ), Thai Lion Air (SL), NAM Air (IN). Alle vluchtgegevens en prijzen zijn in realtime en accuraat. Gebruik de links om vliegtickets te zoeken en boek je goedkope vlucht naar Pontianak direct met de luchtvaartmaatschappij of met een van de met ons samenwerkende online reisbureaus.

Alle vliegmaatschappijen met vluchten naar Pontianak

Dit is een lijst van alle vliegmaatschappijen met vluchten van en naar Pontianak, hoeveel vluchten ze uitvoeren naar Pontianak en het aantal bestemmingen. Je kunt hier een uitgebreide lijst bekijken van maatschappijen en vlucht opties naar Pontianak.

IataVliegmaatschappijVluchtenBestemmingen
JT Lion Air 54 8
QG Citilink 30 8
IW Wings Air 18 4
IN Nam Air 17 6
GA Garuda Indonesia 8 2
SJ Sriwijaya Air 5 1
AK AirAsia 2 2
QZ Indonesia AirAsia 1 1
  • Supadio International Airport

  • 17km
  • Van de luchthaven naar Pontianak centrum:
  • 35.000
  • 70.000
  • Lees meer over Supadio International Airport