Vind goedkope vliegtickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vluchten naar Pekanbaru

Pekanbaru

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Pekanbaru Airport? Hier op Utiket kun je alle low-cost luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken en de goedkoopste vliegtickets vinden naar Sultan Syarif Kasim II International Airport (PKU).
Sultan Syarif Kasim II International Airport bevindt zich 5km van het stadscentrum van Pekanbaru. Een taxi vanaf Sultan Syarif Kasim II International Airport naar het centrum van Pekanbaru zou ongeveer IDR 60.000 gaan kosten.

Voordat je een vlucht boekt kun je Utiket gebruiken om de goedkoopste vliegtickets te vinden naar Pekanbaru voor Lion Air (JT), Citilink (QG), Batik Air (ID), Thai Lion Air (SL), Wings Air (IW), Garuda Indonesia (GA). Alle vluchtgegevens en prijzen zijn in realtime en accuraat. Gebruik de links om vliegtickets te zoeken en boek je goedkope vlucht naar Pekanbaru direct met de luchtvaartmaatschappij of met een van de met ons samenwerkende online reisbureaus.

Bespaar geld door te zoeken op deze alternatieve luchthavens in de buurt van Pekanbaru

Er zijn nog andere luchthavens in de buurt, je kunt proberen om vliegtickets naar deze andere luchthavens te zoeken om zo de goedkoopste vliegtickets te vinden.:

Alle vliegmaatschappijen met vluchten naar Pekanbaru

Dit is een lijst van alle vliegmaatschappijen met vluchten van en naar Pekanbaru, hoeveel vluchten ze uitvoeren naar Pekanbaru en het aantal bestemmingen. Je kunt hier een uitgebreide lijst bekijken van maatschappijen en vlucht opties naar Pekanbaru.

IataVliegmaatschappijVluchtenBestemmingen
JT Lion Air 31 6
ID Batik Air 27 3
QG Citilink 24 6
IW Wings Air 13 5
OD Malindo Air 12 5
GA Garuda Indonesia 5 1
TR Tiger Airways 3 1
AK AirAsia 3 1
MH Malaysia Airlines 1 1
MH MasWings 1 1