Vind goedkope vliegtickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vluchten naar Palu

Palu

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Palu Airport? Hier op Utiket kun je alle low-cost luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken en de goedkoopste vliegtickets vinden naar Mutiara SIS Al-Jufrie Airport (PLW).
Mutiara SIS Al-Jufrie Airport bevindt zich 8km van het stadscentrum van Palu.

Voordat je een vlucht boekt kun je Utiket gebruiken om de goedkoopste vliegtickets te vinden naar Palu voor Lion Air (JT), Wings Air (IW), Batik Air (ID), Thai Lion Air (SL), Garuda Indonesia (GA), Sriwijaya Air (SJ). Alle vluchtgegevens en prijzen zijn in realtime en accuraat. Gebruik de links om vliegtickets te zoeken en boek je goedkope vlucht naar Palu direct met de luchtvaartmaatschappij of met een van de met ons samenwerkende online reisbureaus.

Bespaar geld door te zoeken op deze alternatieve luchthavens in de buurt van Palu

Er zijn nog andere luchthavens in de buurt, je kunt proberen om vliegtickets naar deze andere luchthavens te zoeken om zo de goedkoopste vliegtickets te vinden.:

Alle vliegmaatschappijen met vluchten naar Palu

Dit is een lijst van alle vliegmaatschappijen met vluchten van en naar Palu, hoeveel vluchten ze uitvoeren naar Palu en het aantal bestemmingen. Je kunt hier een uitgebreide lijst bekijken van maatschappijen en vlucht opties naar Palu.

IataVliegmaatschappijVluchtenBestemmingen
JT Lion Air 20 4
IW Wings Air 16 5
ID Batik Air 11 2
GA Garuda Indonesia 2 2
SJ Sriwijaya Air 1 1
  • Mutiara SIS Al-Jufrie Airport

  • 8km
  • Van de luchthaven naar Palu centrum:
  • IDR 50.000
  • Lees meer over Mutiara SIS Al-Jufrie Airport