Vind goedkope vliegtickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vluchten naar Palembang

Palembang

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Palembang Airport? Hier op Utiket kun je alle low-cost luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken en de goedkoopste vliegtickets vinden naar Sultan Mahmud Badaruddin II International Airport (PLM).Een taxi vanaf Sultan Mahmud Badaruddin II International Airport naar het centrum van Palembang zou ongeveer IDR 80.000 gaan kosten.

Voordat je een vlucht boekt kun je Utiket gebruiken om de goedkoopste vliegtickets te vinden naar Palembang voor Lion Air (JT), Citilink (QG), Garuda Indonesia (GA), Batik Air (ID), Wings Air (IW), Thai Lion Air (SL). Alle vluchtgegevens en prijzen zijn in realtime en accuraat. Gebruik de links om vliegtickets te zoeken en boek je goedkope vlucht naar Palembang direct met de luchtvaartmaatschappij of met een van de met ons samenwerkende online reisbureaus.

Bespaar geld door te zoeken op deze alternatieve luchthavens in de buurt van Palembang

Er zijn nog andere luchthavens in de buurt, je kunt proberen om vliegtickets naar deze andere luchthavens te zoeken om zo de goedkoopste vliegtickets te vinden.:

Alle vliegmaatschappijen met vluchten naar Palembang

Dit is een lijst van alle vliegmaatschappijen met vluchten van en naar Palembang, hoeveel vluchten ze uitvoeren naar Palembang en het aantal bestemmingen. Je kunt hier een uitgebreide lijst bekijken van maatschappijen en vlucht opties naar Palembang.

IataVliegmaatschappijVluchtenBestemmingen
QG Citilink 51 14
JT Lion Air 32 6
ID Batik Air 29 5
IW Wings Air 20 7
GA Garuda Indonesia 18 8
IN Nam Air 8 5
SJ Sriwijaya Air 6 1
OD Malindo Air 4 1
TR Tiger Airways 3 1
AK AirAsia 2 1
MI SilkAir 1 0