Vind goedkope vliegtickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vluchten naar Padang

Padang

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Padang Airport? Hier op Utiket kun je alle low-cost luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken en de goedkoopste vliegtickets vinden naar Minangkabau International Airport (PDG).
Minangkabau International Airport bevindt zich 25km van het stadscentrum van Padang. Een taxi vanaf Minangkabau International Airport naar het centrum van Padang zou ongeveer IDR 100.000 gaan kosten.

Voordat je een vlucht boekt kun je Utiket gebruiken om de goedkoopste vliegtickets te vinden naar Padang voor Lion Air (JT), Citilink (QG), Batik Air (ID), Thai Lion Air (SL), Garuda Indonesia (GA), Wings Air (IW). Alle vluchtgegevens en prijzen zijn in realtime en accuraat. Gebruik de links om vliegtickets te zoeken en boek je goedkope vlucht naar Padang direct met de luchtvaartmaatschappij of met een van de met ons samenwerkende online reisbureaus.

Bespaar geld door te zoeken op deze alternatieve luchthavens in de buurt van Padang

Er zijn nog andere luchthavens in de buurt, je kunt proberen om vliegtickets naar deze andere luchthavens te zoeken om zo de goedkoopste vliegtickets te vinden.:

Alle vliegmaatschappijen met vluchten naar Padang

Dit is een lijst van alle vliegmaatschappijen met vluchten van en naar Padang, hoeveel vluchten ze uitvoeren naar Padang en het aantal bestemmingen. Je kunt hier een uitgebreide lijst bekijken van maatschappijen en vlucht opties naar Padang.

IataVliegmaatschappijVluchtenBestemmingen
JT Lion Air 40 5
ID Batik Air 16 4
IW Wings Air 15 6
QG Citilink 14 5
GA Garuda Indonesia 8 2
SJ Sriwijaya Air 4 2
AK AirAsia 3 1
OD Malindo Air 3 2
SL Thai Lion Air 2 1
  • Minangkabau International Airport

  • 25km
  • Van de luchthaven naar Padang centrum:
  • IDR 23.500
  • IDR 100.000
  • Lees meer over Minangkabau International Airport