Vind goedkope vliegtickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vluchten naar Medan

Medan

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Medan Airport? Hier op Utiket kun je alle low-cost luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken en de goedkoopste vliegtickets vinden naar Medan (KNO).

Voordat je een vlucht boekt kun je Utiket gebruiken om de goedkoopste vliegtickets te vinden naar Medan voor Lion Air, Citilink, Garuda Indonesia, Batik Air, Wings Air, Indonesia AirAsia. Alle vluchtgegevens en prijzen zijn in realtime en accuraat. Gebruik de links om vliegtickets te zoeken en boek je goedkope vlucht naar Medan direct met de luchtvaartmaatschappij of met een van de met ons samenwerkende online reisbureaus.

Bespaar geld door te zoeken op deze alternatieve luchthavens in de buurt van Medan

Er zijn nog andere luchthavens in de buurt, je kunt proberen om vliegtickets naar deze andere luchthavens te zoeken om zo de goedkoopste vliegtickets te vinden.:

Alle vliegmaatschappijen met vluchten naar Medan

Dit is een lijst van alle vliegmaatschappijen met vluchten van en naar Medan, hoeveel vluchten ze uitvoeren naar Medan en het aantal bestemmingen. Je kunt hier een uitgebreide lijst bekijken van maatschappijen en vlucht opties naar Medan.

IataVliegmaatschappijVluchtenBestemmingen
JT Lion Air 30 8
QG Citilink 19 7
GA Garuda Indonesia 17 6
OD Malindo Air 11 6
ID Batik Air 11 3
QZ Indonesia AirAsia 10 5
IW Wings Air 10 6
AK AirAsia 5 2
SJ Sriwijaya Air 4 3
MH Malaysia Airlines 3 1
MH MasWings 3 1
MI SilkAir 3 1
SV Saudi Arabian Airlines 1 1
KA Dragonair 1 1