Vind goedkope vliegtickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vluchten naar Medan

Medan

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Medan Airport? Hier op Utiket kun je alle low-cost luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken en de goedkoopste vliegtickets vinden naar Kualanamu International Airport (KNO).
Kualanamu International Airport bevindt zich 35km van het stadscentrum van Medan. Een taxi vanaf Kualanamu International Airport naar het centrum van Medan zou ongeveer IDR 150.000 gaan kosten.

Voordat je een vlucht boekt kun je Utiket gebruiken om de goedkoopste vliegtickets te vinden naar Medan voor Lion Air (JT), Citilink (QG), Thai Lion Air (SL), Garuda Indonesia (GA), Batik Air (ID), Wings Air (IW). Alle vluchtgegevens en prijzen zijn in realtime en accuraat. Gebruik de links om vliegtickets te zoeken en boek je goedkope vlucht naar Medan direct met de luchtvaartmaatschappij of met een van de met ons samenwerkende online reisbureaus.

Bespaar geld door te zoeken op deze alternatieve luchthavens in de buurt van Medan

Er zijn nog andere luchthavens in de buurt, je kunt proberen om vliegtickets naar deze andere luchthavens te zoeken om zo de goedkoopste vliegtickets te vinden.:

Alle vliegmaatschappijen met vluchten naar Medan

Dit is een lijst van alle vliegmaatschappijen met vluchten van en naar Medan, hoeveel vluchten ze uitvoeren naar Medan en het aantal bestemmingen. Je kunt hier een uitgebreide lijst bekijken van maatschappijen en vlucht opties naar Medan.

IataVliegmaatschappijVluchtenBestemmingen
QG Citilink 85 16
JT Lion Air 82 12
ID Batik Air 44 5
IW Wings Air 35 8
GA Garuda Indonesia 26 7
OD Malindo Air 19 5
MI SilkAir 18 1
AK AirAsia 16 1
MH Malaysia Airlines 15 1
MH MasWings 15 1
SJ Sriwijaya Air 12 4
QZ Indonesia AirAsia 9 4
3K JetStar Asia 8 1
SL Thai Lion Air 5 2
SV Saudi Arabian Airlines 4 1
KA Dragonair 2 1
  • Kualanamu International Airport

  • 35km
  • Van de luchthaven naar Medan centrum:
  • IDR 20.000
  • IDR 100.000
  • IDR 150.000
  • Lees meer over Kualanamu International Airport