Vind goedkope vliegtickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vluchten naar Malang

Malang

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Malang Airport? Hier op Utiket kun je alle low-cost luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken en de goedkoopste vliegtickets vinden naar Abdul Rachman Saleh Airport (MLG).
Abdul Rachman Saleh Airport bevindt zich 12km van het stadscentrum van Malang. Een taxi vanaf Abdul Rachman Saleh Airport naar het centrum van Malang zou ongeveer IDR 70.000 gaan kosten.

Voordat je een vlucht boekt kun je Utiket gebruiken om de goedkoopste vliegtickets te vinden naar Malang voor Citilink (QG), Batik Air (ID), Lion Air (JT), Sriwijaya Air (SJ), Garuda Indonesia (GA), Thai Lion Air (SL). Alle vluchtgegevens en prijzen zijn in realtime en accuraat. Gebruik de links om vliegtickets te zoeken en boek je goedkope vlucht naar Malang direct met de luchtvaartmaatschappij of met een van de met ons samenwerkende online reisbureaus.

Bespaar geld door te zoeken op deze alternatieve luchthavens in de buurt van Malang

Er zijn nog andere luchthavens in de buurt, je kunt proberen om vliegtickets naar deze andere luchthavens te zoeken om zo de goedkoopste vliegtickets te vinden.:

Alle vliegmaatschappijen met vluchten naar Malang

Dit is een lijst van alle vliegmaatschappijen met vluchten van en naar Malang, hoeveel vluchten ze uitvoeren naar Malang en het aantal bestemmingen. Je kunt hier een uitgebreide lijst bekijken van maatschappijen en vlucht opties naar Malang.

IataVliegmaatschappijVluchtenBestemmingen
ID Batik Air 11 2
QG Citilink 9 2
JT Lion Air 4 1
IW Wings Air 3 1
GA Garuda Indonesia 2 1
SJ Sriwijaya Air 2 1
  • Abdul Rachman Saleh Airport

  • 12km
  • Van de luchthaven naar Malang centrum:
  • IDR 70.000
  • Lees meer over Abdul Rachman Saleh Airport