Vind goedkope vliegtickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vluchten naar Makassar

Makassar

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Makassar Airport? Hier op Utiket kun je alle low-cost luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken en de goedkoopste vliegtickets vinden naar Makassar (UPG).

Voordat je een vlucht boekt kun je Utiket gebruiken om de goedkoopste vliegtickets te vinden naar Makassar voor Lion Air, Batik Air, Garuda Indonesia, Citilink, Sriwijaya Air, Wings Air. Alle vluchtgegevens en prijzen zijn in realtime en accuraat. Gebruik de links om vliegtickets te zoeken en boek je goedkope vlucht naar Makassar direct met de luchtvaartmaatschappij of met een van de met ons samenwerkende online reisbureaus.

Bespaar geld door te zoeken op deze alternatieve luchthavens in de buurt van Makassar

Er zijn nog andere luchthavens in de buurt, je kunt proberen om vliegtickets naar deze andere luchthavens te zoeken om zo de goedkoopste vliegtickets te vinden.:

Alle vliegmaatschappijen met vluchten naar Makassar

Dit is een lijst van alle vliegmaatschappijen met vluchten van en naar Makassar, hoeveel vluchten ze uitvoeren naar Makassar en het aantal bestemmingen. Je kunt hier een uitgebreide lijst bekijken van maatschappijen en vlucht opties naar Makassar.

IataVliegmaatschappijVluchtenBestemmingen
JT Lion Air 51 18
GA Garuda Indonesia 44 22
ID Batik Air 36 12
SJ Sriwijaya Air 30 18
QG Citilink 20 8
IW Wings Air 19 10
8B Transnusa Air Services 5 3
MI SilkAir 4 1
OD Malindo Air 2 2
AK AirAsia 1 1