Vind goedkope vliegtickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vluchten naar Lombok

Lombok

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Lombok Airport? Hier op Utiket kun je alle low-cost luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken en de goedkoopste vliegtickets vinden naar Lombok International Airport (LOP).
Lombok International Airport bevindt zich 30km van het stadscentrum van Lombok. Een taxi vanaf Lombok International Airport naar het centrum van Lombok zou ongeveer IDR 175.000 gaan kosten.

Voordat je een vlucht boekt kun je Utiket gebruiken om de goedkoopste vliegtickets te vinden naar Lombok voor Lion Air (JT), Garuda Indonesia (GA), Wings Air (IW), Citilink (QG), Thai Lion Air (SL), Batik Air (ID). Alle vluchtgegevens en prijzen zijn in realtime en accuraat. Gebruik de links om vliegtickets te zoeken en boek je goedkope vlucht naar Lombok direct met de luchtvaartmaatschappij of met een van de met ons samenwerkende online reisbureaus.

Bespaar geld door te zoeken op deze alternatieve luchthavens in de buurt van Lombok

Er zijn nog andere luchthavens in de buurt, je kunt proberen om vliegtickets naar deze andere luchthavens te zoeken om zo de goedkoopste vliegtickets te vinden.:

Alle vliegmaatschappijen met vluchten naar Lombok

Dit is een lijst van alle vliegmaatschappijen met vluchten van en naar Lombok, hoeveel vluchten ze uitvoeren naar Lombok en het aantal bestemmingen. Je kunt hier een uitgebreide lijst bekijken van maatschappijen en vlucht opties naar Lombok.

IataVliegmaatschappijVluchtenBestemmingen
JT Lion Air 53 7
IW Wings Air 24 4
QG Citilink 15 4
ID Batik Air 13 1
QZ Indonesia AirAsia 10 7
GA Garuda Indonesia 7 3
MI SilkAir 6 1
SL Thai Lion Air 4 2
IN Nam Air 2 1
  • Lombok International Airport

  • 30km
  • Van de luchthaven naar Lombok centrum:
  • IDR 25.000
  • IDR 175.000
  • Lees meer over Lombok International Airport