Vind goedkope vliegtickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vluchten naar Kupang

Kupang

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Kupang Airport? Hier op Utiket kun je alle low-cost luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken en de goedkoopste vliegtickets vinden naar El Tari International Airport (KOE).
El Tari International Airport bevindt zich 15km van het stadscentrum van Kupang. Een taxi vanaf El Tari International Airport naar het centrum van Kupang zou ongeveer IDR 80.000 gaan kosten.

Voordat je een vlucht boekt kun je Utiket gebruiken om de goedkoopste vliegtickets te vinden naar Kupang voor Wings Air (IW), Lion Air (JT), NAM Air (IN), Garuda Indonesia (GA), Thai Lion Air (SL), Batik Air (ID). Alle vluchtgegevens en prijzen zijn in realtime en accuraat. Gebruik de links om vliegtickets te zoeken en boek je goedkope vlucht naar Kupang direct met de luchtvaartmaatschappij of met een van de met ons samenwerkende online reisbureaus.

Bespaar geld door te zoeken op deze alternatieve luchthavens in de buurt van Kupang

Er zijn nog andere luchthavens in de buurt, je kunt proberen om vliegtickets naar deze andere luchthavens te zoeken om zo de goedkoopste vliegtickets te vinden.:

Alle vliegmaatschappijen met vluchten naar Kupang

Dit is een lijst van alle vliegmaatschappijen met vluchten van en naar Kupang, hoeveel vluchten ze uitvoeren naar Kupang en het aantal bestemmingen. Je kunt hier een uitgebreide lijst bekijken van maatschappijen en vlucht opties naar Kupang.

IataVliegmaatschappijVluchtenBestemmingen
IW Wings Air 49 10
8B Transnusa Air Services 21 11
JT Lion Air 17 2
QG Citilink 10 4
IN Nam Air 10 4
ID Batik Air 7 1
GA Garuda Indonesia 5 4
  • El Tari International Airport

  • 15km
  • Van de luchthaven naar Kupang centrum:
  • IDR 80.000
  • Lees meer over El Tari International Airport