Vind goedkope vliegtickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vluchten naar Kuching

Kuching

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Kuching Airport? Hier op Utiket kun je alle low-cost luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken en de goedkoopste vliegtickets vinden naar Kuching International Airport (KCH).
Kuching International Airport bevindt zich 11km van het stadscentrum van Kuching. Een taxi vanaf Kuching International Airport naar het centrum van Kuching zou ongeveer MYR 26.00 gaan kosten.

Voordat je een vlucht boekt kun je Utiket gebruiken om de goedkoopste vliegtickets te vinden naar Kuching voor AirAsia (AK), Malaysia Airlines (MH), Firefly (FY), Malindo Air (OD), Singapore Airlines (SQ), Garuda Indonesia (GA). Alle vluchtgegevens en prijzen zijn in realtime en accuraat. Gebruik de links om vliegtickets te zoeken en boek je goedkope vlucht naar Kuching direct met de luchtvaartmaatschappij of met een van de met ons samenwerkende online reisbureaus.

Bespaar geld door te zoeken op deze alternatieve luchthavens in de buurt van Kuching

Er zijn nog andere luchthavens in de buurt, je kunt proberen om vliegtickets naar deze andere luchthavens te zoeken om zo de goedkoopste vliegtickets te vinden.:

Alle vliegmaatschappijen met vluchten naar Kuching

Dit is een lijst van alle vliegmaatschappijen met vluchten van en naar Kuching, hoeveel vluchten ze uitvoeren naar Kuching en het aantal bestemmingen. Je kunt hier een uitgebreide lijst bekijken van maatschappijen en vlucht opties naar Kuching.

IataVliegmaatschappijVluchtenBestemmingen
AK AirAsia 43 9
MH MasWings 30 8
MH Malaysia Airlines 30 8
OD Malindo Air 18 3
TR Tiger Airways 5 1
IW Wings Air 2 1
  • Kuching International Airport

  • 11km
  • Van de luchthaven naar Kuching centrum:
  • MYR 26.00
  • Lees meer over Kuching International Airport