Vind goedkope vliegtickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vluchten naar Krabi

Krabi

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Krabi Airport? Hier op Utiket kun je alle low-cost luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken en de goedkoopste vliegtickets vinden naar Krabi International Airport (KBV).
Krabi International Airport bevindt zich 10km van het stadscentrum van Krabi. Een taxi vanaf Krabi International Airport naar het centrum van Krabi zou ongeveer THB 150 gaan kosten.

Voordat je een vlucht boekt kun je Utiket gebruiken om de goedkoopste vliegtickets te vinden naar Krabi voor Thai Airways (TG), AirAsia (AK), Bangkok Airways (PG), Thai AirAsia (FD), Thai VietJet Air (VZ), Thai Smile (WE). Alle vluchtgegevens en prijzen zijn in realtime en accuraat. Gebruik de links om vliegtickets te zoeken en boek je goedkope vlucht naar Krabi direct met de luchtvaartmaatschappij of met een van de met ons samenwerkende online reisbureaus.

Bespaar geld door te zoeken op deze alternatieve luchthavens in de buurt van Krabi

Er zijn nog andere luchthavens in de buurt, je kunt proberen om vliegtickets naar deze andere luchthavens te zoeken om zo de goedkoopste vliegtickets te vinden.:

Alle vliegmaatschappijen met vluchten naar Krabi

Dit is een lijst van alle vliegmaatschappijen met vluchten van en naar Krabi, hoeveel vluchten ze uitvoeren naar Krabi en het aantal bestemmingen. Je kunt hier een uitgebreide lijst bekijken van maatschappijen en vlucht opties naar Krabi.

IataVliegmaatschappijVluchtenBestemmingen
PG Bangkok Airways 1 1
TG Thai Airways 1 1
  • Krabi International Airport

  • 10km
  • Van de luchthaven naar Krabi centrum:
  • THB 90
  • THB 150
  • Lees meer over Krabi International Airport