Vind goedkope vliegtickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vluchten naar Kota Kinabalu

Kota Kinabalu

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Kota Kinabalu Airport? Hier op Utiket kun je alle low-cost luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken en de goedkoopste vliegtickets vinden naar Kota Kinabalu (BKI).

Voordat je een vlucht boekt kun je Utiket gebruiken om de goedkoopste vliegtickets te vinden naar Kota Kinabalu voor Malaysia Airlines, AirAsia, FireFly, Malindo Air, Singapore Airlines, Cathay Pacific. Alle vluchtgegevens en prijzen zijn in realtime en accuraat. Gebruik de links om vliegtickets te zoeken en boek je goedkope vlucht naar Kota Kinabalu direct met de luchtvaartmaatschappij of met een van de met ons samenwerkende online reisbureaus.

Bespaar geld door te zoeken op deze alternatieve luchthavens in de buurt van Kota Kinabalu

Er zijn nog andere luchthavens in de buurt, je kunt proberen om vliegtickets naar deze andere luchthavens te zoeken om zo de goedkoopste vliegtickets te vinden.:

Alle vliegmaatschappijen met vluchten naar Kota Kinabalu

Dit is een lijst van alle vliegmaatschappijen met vluchten van en naar Kota Kinabalu, hoeveel vluchten ze uitvoeren naar Kota Kinabalu en het aantal bestemmingen. Je kunt hier een uitgebreide lijst bekijken van maatschappijen en vlucht opties naar Kota Kinabalu.

IataVliegmaatschappijVluchtenBestemmingen
MH Malaysia Airlines 55 16
MH MasWings 55 16
AK AirAsia 26 7
FY FireFly 14 5
BI Royal Brunei Airlines 8 1
KA Dragonair 6 1
MI SilkAir 6 1
OD Malindo Air 6 2
WE Thai Smile 2 1
LJ Jin Air 2 1
CZ China Southern Airlines 2 1
RS Air Seoul 2 1
FM Shanghai Airlines 2 1
7C Jeju Air 1 1
Z2 AirAsia Zest 1 1
MF XiamenAir 1 1
5J Cebu Pacific Air 1 1