Vind goedkope vliegtickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vluchten naar Kota Kinabalu

Kota Kinabalu

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Kota Kinabalu Airport? Hier op Utiket kun je alle low-cost luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken en de goedkoopste vliegtickets vinden naar Kota Kinabalu International Airport (BKI).
Kota Kinabalu International Airport bevindt zich 8km van het stadscentrum van Kota Kinabalu. Een taxi vanaf Kota Kinabalu International Airport naar het centrum van Kota Kinabalu zou ongeveer MYR 30.00 gaan kosten.

Voordat je een vlucht boekt kun je Utiket gebruiken om de goedkoopste vliegtickets te vinden naar Kota Kinabalu voor Malaysia Airlines (MH), AirAsia (AK), FireFly (FY), Malindo Air (OD), Singapore Airlines (SQ), Korean Air (KE). Alle vluchtgegevens en prijzen zijn in realtime en accuraat. Gebruik de links om vliegtickets te zoeken en boek je goedkope vlucht naar Kota Kinabalu direct met de luchtvaartmaatschappij of met een van de met ons samenwerkende online reisbureaus.

Bespaar geld door te zoeken op deze alternatieve luchthavens in de buurt van Kota Kinabalu

Er zijn nog andere luchthavens in de buurt, je kunt proberen om vliegtickets naar deze andere luchthavens te zoeken om zo de goedkoopste vliegtickets te vinden.:

Alle vliegmaatschappijen met vluchten naar Kota Kinabalu

Dit is een lijst van alle vliegmaatschappijen met vluchten van en naar Kota Kinabalu, hoeveel vluchten ze uitvoeren naar Kota Kinabalu en het aantal bestemmingen. Je kunt hier een uitgebreide lijst bekijken van maatschappijen en vlucht opties naar Kota Kinabalu.

IataVliegmaatschappijVluchtenBestemmingen
AK AirAsia 40 9
MH MasWings 33 10
MH Malaysia Airlines 33 10
OD Malindo Air 19 6
FY FireFly 10 1
BI Royal Brunei Airlines 8 1
MI SilkAir 4 1
LJ Jin Air 4 1
CZ China Southern Airlines 4 1
FM Shanghai Airlines 2 1
MF XiamenAir 2 2
5J Cebu Pacific Air 1 1
SL Thai Lion Air 1 1
RS Air Seoul 1 1
FD Thai AirAsia 1 1
  • Kota Kinabalu International Airport

  • 8km
  • Van de luchthaven naar Kota Kinabalu centrum:
  • MYR 5.00
  • MYR 30.00
  • Lees meer over Kota Kinabalu International Airport