Vind goedkope vliegtickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vluchten naar Kolkata

Kolkata

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Kolkata Airport? Hier op Utiket kun je alle low-cost luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken en de goedkoopste vliegtickets vinden naar Netaji Subhas Chandra Bose International Airport (CCU).Een taxi vanaf Netaji Subhas Chandra Bose International Airport naar het centrum van Kolkata zou ongeveer INR 250 gaan kosten.

Voordat je een vlucht boekt kun je Utiket gebruiken om de goedkoopste vliegtickets te vinden naar Kolkata voor IndiGo (6E), SpiceJet (SG), Air India (AI), Jet Airways (9W), GoAir (G8), AirAsia India (I5). Alle vluchtgegevens en prijzen zijn in realtime en accuraat. Gebruik de links om vliegtickets te zoeken en boek je goedkope vlucht naar Kolkata direct met de luchtvaartmaatschappij of met een van de met ons samenwerkende online reisbureaus.

Alle vliegmaatschappijen met vluchten naar Kolkata

Dit is een lijst van alle vliegmaatschappijen met vluchten van en naar Kolkata, hoeveel vluchten ze uitvoeren naar Kolkata en het aantal bestemmingen. Je kunt hier een uitgebreide lijst bekijken van maatschappijen en vlucht opties naar Kolkata.

IataVliegmaatschappijVluchtenBestemmingen
AI Air India 12 7
SG Spicejet 12 3
6E IndiGo 9 4
G8 GoAir 7 4
I5 AirAsia India 4 3
UK Vistara 3 1
SQ Singapore Airlines 2 1
CD Air India Regional 1 0
BG Biman Bangladesh Airlines 1 1