Vind goedkope vliegtickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vluchten naar Kendari

Kendari

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Kendari Airport? Hier op Utiket kun je alle low-cost luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken en de goedkoopste vliegtickets vinden naar Haluoleo Airport (KDI).
Haluoleo Airport bevindt zich 20km van het stadscentrum van Kendari. Een taxi vanaf Haluoleo Airport naar het centrum van Kendari zou ongeveer IDR 100.00 gaan kosten.

Voordat je een vlucht boekt kun je Utiket gebruiken om de goedkoopste vliegtickets te vinden naar Kendari voor Lion Air (JT), Thai Lion Air (SL), Wings Air (IW), Batik Air (ID), Garuda Indonesia (GA), Citilink (QG). Alle vluchtgegevens en prijzen zijn in realtime en accuraat. Gebruik de links om vliegtickets te zoeken en boek je goedkope vlucht naar Kendari direct met de luchtvaartmaatschappij of met een van de met ons samenwerkende online reisbureaus.

Bespaar geld door te zoeken op deze alternatieve luchthavens in de buurt van Kendari

Er zijn nog andere luchthavens in de buurt, je kunt proberen om vliegtickets naar deze andere luchthavens te zoeken om zo de goedkoopste vliegtickets te vinden.:

Alle vliegmaatschappijen met vluchten naar Kendari

Dit is een lijst van alle vliegmaatschappijen met vluchten van en naar Kendari, hoeveel vluchten ze uitvoeren naar Kendari en het aantal bestemmingen. Je kunt hier een uitgebreide lijst bekijken van maatschappijen en vlucht opties naar Kendari.

IataVliegmaatschappijVluchtenBestemmingen
JT Lion Air 19 2
ID Batik Air 8 3
QG Citilink 4 2
IW Wings Air 4 2
GA Garuda Indonesia 2 2
SJ Sriwijaya Air 1 1
  • Haluoleo Airport

  • 20km
  • Van de luchthaven naar Kendari centrum:
  • IDR 30.000
  • IDR 100.00
  • Lees meer over Haluoleo Airport