Vind goedkope vliegtickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vluchten naar Johor Bahru

Johor Bahru

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Johor Bahru Airport? Hier op Utiket kun je alle low-cost luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken en de goedkoopste vliegtickets vinden naar Senai International Airport (JHB).
Senai International Airport bevindt zich 25km van het stadscentrum van Johor Bahru. Een taxi vanaf Senai International Airport naar het centrum van Johor Bahru zou ongeveer MYR 35.00 gaan kosten.

Voordat je een vlucht boekt kun je Utiket gebruiken om de goedkoopste vliegtickets te vinden naar Johor Bahru voor AirAsia (AK), Firefly (FY), Malaysia Airlines (MH), Malindo Air (OD), Thai Lion Air (SL), Indonesia AirAsia (QZ). Alle vluchtgegevens en prijzen zijn in realtime en accuraat. Gebruik de links om vliegtickets te zoeken en boek je goedkope vlucht naar Johor Bahru direct met de luchtvaartmaatschappij of met een van de met ons samenwerkende online reisbureaus.

Bespaar geld door te zoeken op deze alternatieve luchthavens in de buurt van Johor Bahru

Er zijn nog andere luchthavens in de buurt, je kunt proberen om vliegtickets naar deze andere luchthavens te zoeken om zo de goedkoopste vliegtickets te vinden.:

Alle vliegmaatschappijen met vluchten naar Johor Bahru

Dit is een lijst van alle vliegmaatschappijen met vluchten van en naar Johor Bahru, hoeveel vluchten ze uitvoeren naar Johor Bahru en het aantal bestemmingen. Je kunt hier een uitgebreide lijst bekijken van maatschappijen en vlucht opties naar Johor Bahru.

IataVliegmaatschappijVluchtenBestemmingen
AK AirAsia 33 9
FY FireFly 24 2
OD Malindo Air 23 3
MH MasWings 18 1
MH Malaysia Airlines 18 1
SL Thai Lion Air 6 2
QZ Indonesia AirAsia 2 1
FD Thai AirAsia 1 1
LJ Jin Air 1 1
  • Senai International Airport

  • 25km
  • Van de luchthaven naar Johor Bahru centrum:
  • MYR 8.00
  • MYR 35.00
  • Lees meer over Senai International Airport