Vind goedkope vliegtickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vluchten naar Johor Bahru

Johor Bahru

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Johor Bahru Airport? Hier op Utiket kun je alle low-cost luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken en de goedkoopste vliegtickets vinden naar Johor Bahru (JHB).

Voordat je een vlucht boekt kun je Utiket gebruiken om de goedkoopste vliegtickets te vinden naar Johor Bahru voor FireFly, AirAsia, Malaysia Airlines, Malindo Air, Indonesia AirAsia X, Garuda Indonesia. Alle vluchtgegevens en prijzen zijn in realtime en accuraat. Gebruik de links om vliegtickets te zoeken en boek je goedkope vlucht naar Johor Bahru direct met de luchtvaartmaatschappij of met een van de met ons samenwerkende online reisbureaus.

Bespaar geld door te zoeken op deze alternatieve luchthavens in de buurt van Johor Bahru

Er zijn nog andere luchthavens in de buurt, je kunt proberen om vliegtickets naar deze andere luchthavens te zoeken om zo de goedkoopste vliegtickets te vinden.:

Alle vliegmaatschappijen met vluchten naar Johor Bahru

Dit is een lijst van alle vliegmaatschappijen met vluchten van en naar Johor Bahru, hoeveel vluchten ze uitvoeren naar Johor Bahru en het aantal bestemmingen. Je kunt hier een uitgebreide lijst bekijken van maatschappijen en vlucht opties naar Johor Bahru.

IataVliegmaatschappijVluchtenBestemmingen
AK AirAsia 24 6
MH Malaysia Airlines 12 2
MH MasWings 12 2
FY FireFly 10 1
OD Malindo Air 7 3
QZ Indonesia AirAsia 1 1
XT Indonesia AirAsia X 1 1