Vind goedkope vliegtickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vluchten naar Jambi

Jambi

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Jambi Airport? Hier op Utiket kun je alle low-cost luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken en de goedkoopste vliegtickets vinden naar Sultan Thaha Airport (DJB).
Sultan Thaha Airport bevindt zich 6km van het stadscentrum van Jambi. Een taxi vanaf Sultan Thaha Airport naar het centrum van Jambi zou ongeveer IDR 50.000 gaan kosten.

Voordat je een vlucht boekt kun je Utiket gebruiken om de goedkoopste vliegtickets te vinden naar Jambi voor Lion Air (JT), Garuda Indonesia (GA), Citilink (QG), Batik Air (ID), Thai Lion Air (SL), Wings Air (IW). Alle vluchtgegevens en prijzen zijn in realtime en accuraat. Gebruik de links om vliegtickets te zoeken en boek je goedkope vlucht naar Jambi direct met de luchtvaartmaatschappij of met een van de met ons samenwerkende online reisbureaus.

Bespaar geld door te zoeken op deze alternatieve luchthavens in de buurt van Jambi

Er zijn nog andere luchthavens in de buurt, je kunt proberen om vliegtickets naar deze andere luchthavens te zoeken om zo de goedkoopste vliegtickets te vinden.:

Alle vliegmaatschappijen met vluchten naar Jambi

Dit is een lijst van alle vliegmaatschappijen met vluchten van en naar Jambi, hoeveel vluchten ze uitvoeren naar Jambi en het aantal bestemmingen. Je kunt hier een uitgebreide lijst bekijken van maatschappijen en vlucht opties naar Jambi.

IataVliegmaatschappijVluchtenBestemmingen
IW Wings Air 17 6
JT Lion Air 11 2
QG Citilink 7 3
GA Garuda Indonesia 5 3
SJ Sriwijaya Air 3 2
ID Batik Air 2 1
  • Sultan Thaha Airport

  • 6km
  • Van de luchthaven naar Jambi centrum:
  • IDR 25.000
  • IDR 50.000
  • Lees meer over Sultan Thaha Airport