Vind goedkope vliegtickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vluchten naar Jakarta

Jakarta

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Jakarta Airport? Hier op Utiket kun je alle low-cost luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken en de goedkoopste vliegtickets vinden naar Halim Perdanakusuma International Airport (HLP).
Halim Perdanakusuma International Airport bevindt zich 13km van het stadscentrum van Jakarta. Een taxi vanaf Halim Perdanakusuma International Airport naar het centrum van Jakarta zou ongeveer 100.000 gaan kosten.

Voordat je een vlucht boekt kun je Utiket gebruiken om de goedkoopste vliegtickets te vinden naar Jakarta voor Batik Air (ID), Citilink (QG), Wings Air (IW), Lion Air (JT), Thai Lion Air (SL), Malindo Air (OD). Alle vluchtgegevens en prijzen zijn in realtime en accuraat. Gebruik de links om vliegtickets te zoeken en boek je goedkope vlucht naar Jakarta direct met de luchtvaartmaatschappij of met een van de met ons samenwerkende online reisbureaus.

Bespaar geld door te zoeken op deze alternatieve luchthavens in de buurt van Jakarta

Er zijn nog andere luchthavens in de buurt, je kunt proberen om vliegtickets naar deze andere luchthavens te zoeken om zo de goedkoopste vliegtickets te vinden.:

Alle vliegmaatschappijen met vluchten naar Jakarta

Dit is een lijst van alle vliegmaatschappijen met vluchten van en naar Jakarta, hoeveel vluchten ze uitvoeren naar Jakarta en het aantal bestemmingen. Je kunt hier een uitgebreide lijst bekijken van maatschappijen en vlucht opties naar Jakarta.

IataVliegmaatschappijVluchtenBestemmingen
ID Batik Air 196 36
QG Citilink 51 19
SL Thai Lion Air 6 2
OD Malindo Air 4 2
IW Wings Air 2 1