Vind goedkope vliegtickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vluchten naar Hangzhou

Hangzhou

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Hangzhou Airport? Hier op Utiket kun je alle low-cost luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken en de goedkoopste vliegtickets vinden naar Hangzhou Xiaoshan International Airport (HGH).
Hangzhou Xiaoshan International Airport bevindt zich 27km van het stadscentrum van Hangzhou. Een taxi vanaf Hangzhou Xiaoshan International Airport naar het centrum van Hangzhou zou ongeveer RMB 100 gaan kosten.

Voordat je een vlucht boekt kun je Utiket gebruiken om de goedkoopste vliegtickets te vinden naar Hangzhou voor Air China (CA), Shenzhen Airlines (ZH), Hainan Airlines (HU), Cathay Pacific (CX), Sichuan Airlines (3U), Garuda Indonesia (GA). Alle vluchtgegevens en prijzen zijn in realtime en accuraat. Gebruik de links om vliegtickets te zoeken en boek je goedkope vlucht naar Hangzhou direct met de luchtvaartmaatschappij of met een van de met ons samenwerkende online reisbureaus.

Bespaar geld door te zoeken op deze alternatieve luchthavens in de buurt van Hangzhou

Er zijn nog andere luchthavens in de buurt, je kunt proberen om vliegtickets naar deze andere luchthavens te zoeken om zo de goedkoopste vliegtickets te vinden.:

Alle vliegmaatschappijen met vluchten naar Hangzhou

Dit is een lijst van alle vliegmaatschappijen met vluchten van en naar Hangzhou, hoeveel vluchten ze uitvoeren naar Hangzhou en het aantal bestemmingen. Je kunt hier een uitgebreide lijst bekijken van maatschappijen en vlucht opties naar Hangzhou.

IataVliegmaatschappijVluchtenBestemmingen
CA Air China 4 3
MF XiamenAir 2 1
CZ China Southern Airlines 1 1
  • Hangzhou Xiaoshan International Airport

  • 27km
  • Van de luchthaven naar Hangzhou centrum:
  • RMB 20
  • RMB 100
  • Lees meer over Hangzhou Xiaoshan International Airport