Vind goedkope vliegtickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vluchten naar Chongqing

Chongqing

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Chongqing Airport? Hier op Utiket kun je alle low-cost luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken en de goedkoopste vliegtickets vinden naar Chongqing Jiangbei International Airport (CKG).
Chongqing Jiangbei International Airport bevindt zich 21km van het stadscentrum van Chongqing. Een taxi vanaf Chongqing Jiangbei International Airport naar het centrum van Chongqing zou ongeveer RMB 60.00 gaan kosten.

Voordat je een vlucht boekt kun je Utiket gebruiken om de goedkoopste vliegtickets te vinden naar Chongqing voor Air China (CA), Sichuan Airlines (3U), Shenzhen Airlines (ZH), Hainan Airlines (HU), Shandong Airlines (SC), SilkAir (MI). Alle vluchtgegevens en prijzen zijn in realtime en accuraat. Gebruik de links om vliegtickets te zoeken en boek je goedkope vlucht naar Chongqing direct met de luchtvaartmaatschappij of met een van de met ons samenwerkende online reisbureaus.

Bespaar geld door te zoeken op deze alternatieve luchthavens in de buurt van Chongqing

Er zijn nog andere luchthavens in de buurt, je kunt proberen om vliegtickets naar deze andere luchthavens te zoeken om zo de goedkoopste vliegtickets te vinden.:

Alle vliegmaatschappijen met vluchten naar Chongqing

Dit is een lijst van alle vliegmaatschappijen met vluchten van en naar Chongqing, hoeveel vluchten ze uitvoeren naar Chongqing en het aantal bestemmingen. Je kunt hier een uitgebreide lijst bekijken van maatschappijen en vlucht opties naar Chongqing.

IataVliegmaatschappijVluchtenBestemmingen
CA Air China 5 4
ZH Shenzhen Airlines 2 0
HO Juneyao Airlines 1 1
HU Hainan Airlines 1 1
3U Sichuan Airlines 1 1
CZ China Southern Airlines 1 1
  • Chongqing Jiangbei International Airport

  • 21km
  • Van de luchthaven naar Chongqing centrum:
  • RMB 7.00
  • RMB 15.00
  • RMB 60.00
  • Lees meer over Chongqing Jiangbei International Airport