Vind goedkope vliegtickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vluchten naar Chiang Rai

Chiang Rai

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Chiang Rai Airport? Hier op Utiket kun je alle low-cost luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken en de goedkoopste vliegtickets vinden naar Mae Fah Luang Chiang Rai International Airport (CEI).
Mae Fah Luang Chiang Rai International Airport bevindt zich 8km van het stadscentrum van Chiang Rai. Een taxi vanaf Mae Fah Luang Chiang Rai International Airport naar het centrum van Chiang Rai zou ongeveer THB 200 gaan kosten.

Voordat je een vlucht boekt kun je Utiket gebruiken om de goedkoopste vliegtickets te vinden naar Chiang Rai voor Thai Airways (TG), Thai AirAsia (FD), Thai VietJet Air (VZ), Thai Lion Air (SL), Nok Air (DD), Bangkok Airways (PG). Alle vluchtgegevens en prijzen zijn in realtime en accuraat. Gebruik de links om vliegtickets te zoeken en boek je goedkope vlucht naar Chiang Rai direct met de luchtvaartmaatschappij of met een van de met ons samenwerkende online reisbureaus.

Bespaar geld door te zoeken op deze alternatieve luchthavens in de buurt van Chiang Rai

Er zijn nog andere luchthavens in de buurt, je kunt proberen om vliegtickets naar deze andere luchthavens te zoeken om zo de goedkoopste vliegtickets te vinden.:

Alle vliegmaatschappijen met vluchten naar Chiang Rai

Dit is een lijst van alle vliegmaatschappijen met vluchten van en naar Chiang Rai, hoeveel vluchten ze uitvoeren naar Chiang Rai en het aantal bestemmingen. Je kunt hier een uitgebreide lijst bekijken van maatschappijen en vlucht opties naar Chiang Rai.

IataVliegmaatschappijVluchtenBestemmingen
VZ Thai Vietjet Air 2 1