Vind goedkope vliegtickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vluchten naar Cebu

Cebu

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Cebu Airport? Hier op Utiket kun je alle low-cost luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken en de goedkoopste vliegtickets vinden naar Mactan-Cebu International Airport (CEB).
Mactan-Cebu International Airport bevindt zich 8km van het stadscentrum van Cebu. Een taxi vanaf Mactan-Cebu International Airport naar het centrum van Cebu zou ongeveer PHP 200 gaan kosten.

Voordat je een vlucht boekt kun je Utiket gebruiken om de goedkoopste vliegtickets te vinden naar Cebu voor PAL Express (PR), Philippine Airlines (2P), CebGo (DG), Cebu Pacific Air (5J), AirAsia Zest (Z2), Singapore Airlines (SQ). Alle vluchtgegevens en prijzen zijn in realtime en accuraat. Gebruik de links om vliegtickets te zoeken en boek je goedkope vlucht naar Cebu direct met de luchtvaartmaatschappij of met een van de met ons samenwerkende online reisbureaus.

Bespaar geld door te zoeken op deze alternatieve luchthavens in de buurt van Cebu

Er zijn nog andere luchthavens in de buurt, je kunt proberen om vliegtickets naar deze andere luchthavens te zoeken om zo de goedkoopste vliegtickets te vinden.:

Alle vliegmaatschappijen met vluchten naar Cebu

Dit is een lijst van alle vliegmaatschappijen met vluchten van en naar Cebu, hoeveel vluchten ze uitvoeren naar Cebu en het aantal bestemmingen. Je kunt hier een uitgebreide lijst bekijken van maatschappijen en vlucht opties naar Cebu.

IataVliegmaatschappijVluchtenBestemmingen
2P Philippine Airlines 41 20
5J Cebu Pacific Air 39 14
DG SEAir 33 15
DG CebGo 33 15
PR PAL Express 15 4
Z2 AirAsia Zest 15 5
CX Cathay Pacific 4 1
MI SilkAir 2 1
MU China Eastern Airlines 1 1
OZ Asiana Airlines 1 1
BR EVA Air 1 1
EK Emirates 1 1
CI China Airlines 1 1
KE Korean Air 1 1
TR Tiger Airways 1 1
  • Mactan-Cebu International Airport

  • 8km
  • Van de luchthaven naar Cebu centrum:
  • PHP 25
  • PHP 200
  • Lees meer over Mactan-Cebu International Airport