Vind goedkope vliegtickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vluchten naar Cagayan de Oro

Cagayan de Oro

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Cagayan de Oro Airport? Hier op Utiket kun je alle low-cost luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken en de goedkoopste vliegtickets vinden naar Laguindingan International Airport (CGY).
Laguindingan International Airport bevindt zich 25km van het stadscentrum van Cagayan de Oro. Een taxi vanaf Laguindingan International Airport naar het centrum van Cagayan de Oro zou ongeveer PHP 400 gaan kosten.

Voordat je een vlucht boekt kun je Utiket gebruiken om de goedkoopste vliegtickets te vinden naar Cagayan de Oro voor PAL Express (PR), Philippine Airlines (2P), Cebu Pacific Air (5J), CebGo (DG), Thai Lion Air (SL), Emirates (EK). Alle vluchtgegevens en prijzen zijn in realtime en accuraat. Gebruik de links om vliegtickets te zoeken en boek je goedkope vlucht naar Cagayan de Oro direct met de luchtvaartmaatschappij of met een van de met ons samenwerkende online reisbureaus.

Bespaar geld door te zoeken op deze alternatieve luchthavens in de buurt van Cagayan de Oro

Er zijn nog andere luchthavens in de buurt, je kunt proberen om vliegtickets naar deze andere luchthavens te zoeken om zo de goedkoopste vliegtickets te vinden.:

Alle vliegmaatschappijen met vluchten naar Cagayan de Oro

Dit is een lijst van alle vliegmaatschappijen met vluchten van en naar Cagayan de Oro, hoeveel vluchten ze uitvoeren naar Cagayan de Oro en het aantal bestemmingen. Je kunt hier een uitgebreide lijst bekijken van maatschappijen en vlucht opties naar Cagayan de Oro.

IataVliegmaatschappijVluchtenBestemmingen
2P Philippine Airlines 15 3
5J Cebu Pacific Air 10 3
DG CebGo 9 4
DG SEAir 9 4
Z2 AirAsia Zest 7 4
  • Laguindingan International Airport

  • 25km
  • Van de luchthaven naar Cagayan de Oro centrum:
  • PHP 200
  • PHP 400
  • Lees meer over Laguindingan International Airport